Rohkaiseva ministerikierros

Ministerimme jalkautuivat Pirkanmaalle. Kävimme Parkanossa, Tampereella, Kangasalla ja Valkeakoskella.

Väkeä toreilla oli paljon. Tampereella Tammelan torilla satoja. Lassi Kaleva ja kumppanit onnistuivat nappiin. Näin tehdään kenttätyötä. Mallisuoritus.

Sovimme valtuutettujen kanssa joka kunnassa, että nämä lähtevät ehdolle kuntavaaleihin. Kukaan ei kieltäytynyt. Nyt hankkimaan porukkaa etulinjaan. Meitä ei nujerreta, eikä haudata elävältä.

Tunsin suurta ylpeyttä Perussuomalaisesta puolueesta ja kansanliikkeestä. Tämä on ainutlaatuinen puolue voittoineen ja vikoineen. Elämänmaku, suolainen, makea ja karvas.

Olen hävinnyt kymmeniä galluppeja, mutta voittanut kymmenet vaalit. Sisu kasvaa. Hyvin moni kävi sanomassa ja naiset halaamassa, että Timo, meitä on paljon.

Kyllä asia on niin, että kenttä ravitsee ja ihmisistä saa voimaa. On suuri etuoikeus olla Suomen kansalla töissä.

Paalutimme budjettitavoitteemme. Emme me halua päivähoitomaksujen korotusta. Se voidaan korvata pääomaveron ylintä kantaa korottamalla, yli 60 vuotiaat pitkäaikaistyöttömät pitää saada säällisesti eläkkeelle eli  Lex Lindström  ja päästökauppaneuvotteluissa on noudatettava hallitusohjelman kirjauksia.

Hyvä tulee, kun tehdään.

Ei helkkari. Taidan jatkaa näissä hommissa, ainakin ministerinä, vaalikauden loppuun. Nyt ei suljeta ovia, vaan auotaan sydämiä. Sain valtavana määrän tukea ja lämpimiä halauksia. Pari karumpaakin tapaa ilmaista asia tuli. V…., Timo, älä anna periksi. En varmasti.

Perussuomalaisten voima asuu kentällä ja toreilla. Se on syytä muistaa. Meitä odotetaan siellä. Ministerit ja kansanedustajat näyttäköön esimerkkiä. Olemme asemamme saaneet monien työllä. Muistetaan se ja annetaan kaikki, mikä meistä lähtee.

Pienet hyvät hetket antavat voimaa ja lämpöä. Tampereella sain rutistaa Ninaa, jonka aviomies ja hyvä ystäväni ja piirisihteerimme Tapsa menehtyi auto- onnettomuudessa kuusi vuotta sitten. Emme olleet unohtaneet toisiamme. Sain Ninalta hyviä uutisia.

Valkeakoskella ensimmäistä eläkepäiväänsä viettänyt nainen sanoi minulle, että Timo, nyt minulla on aikaa tähän puoluetyöhön. Ikitukijani Annikki ja Arto antoivat voimaa. Ihania ihmisiä.

Nyt taistellaan!

xxx

Mattilan Terhi Vihdistä laittoi postia, että porukat olivat paikallisilla Wuosisatamarkkinoilla. Tunnelma oli ollut hyvä ja töitä tehtiin tuntikaupalla. Uudet ehdokkaat ja kansanedustajat Arja Juvonen ja Simon Elo olivat mukana.

Juuri näin pitää toimia. Kentältä saa kannatusta. Suunta kääntyy. Kansa ei ole meitä hylännyt. Me emme saa ylenkatsoa kenttätyötä – se ratkaisee, eivät vitterit ja veiskuupit. Kiitos hyvistä uutisista. Tänään on saatu nenänmallia , miten pitää toimia.