Feministi ja puolue

Olen saanut kansalaispalautetta perusteilla olevasta Feministipuolueesta. Sisältö on ollut vaihtelevaa. Se on demokratiaa.

Olen itse perustanut neljän miehen kanssa Perussuomalaiset puolueen. Tiedän, että puolueen perustaminen on yksi asia ja sen johtaminen menestykseen on toinen asia.

Mielestäni jokainen saa yrittää. Meillä on ainakin kolmensorttisia kommunistipuolueita. Eläkeläiset ja äärioikeistokin on yrittänyt. Vailla kannatusta. Yleensä näin käy, kun puuttuu sekä idea että johto.

Suomessa on vanhojen puolueiden haastajaksi on noussut menestyksekkäästi vain Perussuomalaiset ja Vihreät. Muita ei ole, eikä hevillä tule. Yrittää saa.

Perussuomalaisessa puolueessa vallitsee miesten ja naisten tasa-arvo. Sukupuolen mukaan ei saa erioikeuksia, eikä sen perusteella sorreta. Onko Perussuomalaiset feministinen puolue? Ei ole, eikä siitä tule.

Olen ennenkin puhunut kotiäitivihasta. Se on alhaista ja alistavaa. Perussuomalaiset eivät hyväksy yhteiskunnan puuttumista perheiden autonomiaan.

Jokainen perhe on omansa, eikä sinne kaivata ulkopuolista kaapinpäältä huutelua. Tämän vuoksi kannatamme perheen oikeutta jakaa perhevapaat itse haluamallaan tavalla. Kaukovarjostimen kontrollia ei tarvita, emmekä sitä hyväksy. Tämä on myös hallituksen linja.