Perusasioita

xOlemme olleet oikeassa sekä  eurokriisissä että pakolaispolitiikassa. Tulokset ovat kaikkien nähtävissä. Kun ei ajoissa uskota, kalliiksi käy.

EU ei noudata omia sääntöjään. Se on sietämätöntä. Talo, joka joutuu ristiriitaan itsensä kanssa , sortuu. Kun rahat loppuvat, lentää rakkaus ovesta ulos.

Perussuomalaisten hallitusasema käy monien hermoille. Vaalitulosta ei sulateta.  Me emme anna periksi, emmekä antaudu. Tämä puolue on rosoinen kansanliike ja sellaisena pysyy.

Puoluekokouksesta sain virtaa. Jatkokausi ei ole pakkopullaa.  Nyt taistellaan ja käytetään valtakirjaa . Aikaa on koko vaalikausi. Pitää uskoa omaan tekemiseen.

Persussuomalaisia ei prässätä rasistiseksi puolueeksi. Saimme vaaleissa 524054 ääntä. Siinä potissa oli omanikin. En salli puolen miljoonan suomalaisen valheellista leimaamista. Siksi en suostu opposition juoksukoiraksi. Puolustan omaa väkeä.

Tapasin lentoasemalla autoammattilaisen. Hän sanoi minulle: ” Gallupit ovat galluppeja ja sinä olet varapääministeri. ” Mies puhui asiaa ja tajusin, ettei minun tarvitse kirjoittaa gallupista yhtään mitään. Ensi kuussa tulee uusi.

Amerikkaan on asiaa jatkossakin. Sikäläinen Kampanja-ammattilainen sanoi minulle , että onko totta, että aloititte neljän miehen saunareissusta ja nyt olette toiseksi suurin puolue? Sanoin, että on. Kutsui käymään,

Kyllä konservatiivi toisen tuntee. Jos minä olisin  kampanjassa mukana, soittaisin Karl Rovelle. Se on ilmainen neuvo…ja arvokas. Kyse ei ole siitä, kuka tykkää kenestä, vaan kuka hoitaa homman.

Tapasin tänään Kööpenhaminassa Tanskan Kansanpuolueen puheenjohtaja Kristian Thulesen Dahlin, Fiksu kaveri ja takoo kovaa tulosta. Perussuomalaiset ovat mukana EU-parlamentin kolmanneksi suurimmassa ryhmässä. Ne yhteydet tuovat tietoa ja avaavat monet ovet. Puhun lokakuussa brittikonservatiivien puoluekokouksessa.

Perussuomalaiset eivät ole yksin Euroopassa, eivätkäole sulkemassa Suomea. Päinvastoin. Perusasia löytyy jokaisesta maasta, Suomessa se on meidän homma.

image

 

image

 

image

 

Kerry, Obama ja ABC- Alaska Lorenz. Mukavia kohtaamisia.