Perussuomalaisten ryhmä on ECR

Sampo Terho ja Jussi Halla-aho liittyivät keskiviikkona Konservatiivien ja Reformistien , ECR, EU-parlamenttiryhmään samanaikaisesti Tanskan Kansanpuolueen kanssa.

Tanskan Kansanpuolue on pitäaikainen Perussuomalaisten yhteistyökumppani ja liittolainen Pohjoismaiden Neuvostosta. Puolue on Tanskassa EU- vaalien suurin neljällä paikallaan. Meille tuttu ja puoluekokouksessa Joensuussa viime vuonna puhunut Morten Messerscmidt, sai vaaleissa noin 450 000 ääntä ollen maansa ylivoimainen ääniharava.

ECR-ryhmällä on nyt koossa 55 paikkaa, josta Perussuomalaisilla ja Tanskan Kansanpuolueella on yhteensä 6 paikkaa. Neuvottelimme yhtenä delegaationa ja saimme hyvän tuloksen. Yhteistyö tuo tulosta.

Brysselin käytävillä jotkut suomalaiset byrokraatit ja kokoomuslaiset puhuivat jäsenyyttämme vastaan aina The Financial Timesia myöten. Nämä palturinpuhujat saivat pitkän nenän.

Sampo ja Jussi saivat hyvän alun parlamenttikaudelleen. Onnittelen heitä ja kiitän samalla kaikkia ehdokkaitamme sekä ahkeria kentän toimijoita. Teidän työnne mahdollisti tämän. Meillä on nyt vaikutusvaltainen ryhmä,josta voi tulla Europarlamentin kolmanneksi suurin. Neuvottelut jatkuvat ryhmän voiman lisäämiseksi.

Perussuomalaisten ääni kuuluu Euroopassa. Teimme , mitä lupasimme.

Punavihreä suvaitsevaisto on kauhuissaan ja pikkuporvaristo harmissaan. Mitä sanoo media? Perussuomalaiset ovat tulleet jäädäkseen sekä Suomeen että Eurooppaan. Voitimme vaaleissa lisäpaikan. Se ja hyvät sekä pitkäaikaiset suhteet mahdollistivat tämän.

Tieto kulkee ja olemme perillä, mitä EU:ssa tapahtuu. Kirves on jo puun juurella.