Ryhmäkuripuolue Vihreät

Jo on aikoihin eletty.

Vaihtoehtopuolueena aloittaneet Vihreät ovat Suomen kovin ryhmäkuripuolue.

Koijärvelta koipussiin. Siinä on koko vihreän teologian summa.

Eduskunnassa äänestettiin eilen Merentutkimuslaitoksen pilkkomisesta. Päätös oli järkytys sekä merentutkimukselle että henkilökunnalle.

On surkuhupaisaa, että moinen tuli mahdolliseksi vasta nyt kun vihreät VAIKUTTAVAT hallituksessa. Vihreät äänestivät rytinällä Merentutkimuslaitoksen historiaan.

Vihreä kuri-ideologia on totta myös pääkaupunkiseudun kaupunginvaltuustoissa. Esimerkiksi Espoossa vihreää politiikkaa oli aikoinaan Espoon Sähkön myynti (silloin löytyi vielä yksi vastustaja).

Ensi viikolla Espoossa päätetään Espoon Veden liittämisestä osaksi pääkaupunkiseudun vesi- ja viemärilaitosta. Vihreällä siunauksella. Miksi? Palvelujohtajan paikkaa pukkaa!

Helsingin Vihreät mestaroivat mielellään myös muiden puolueiden nimitysasioissa. Melko alhaista.

Kuinka hyvin Vihreässä eduskuntaryhmässä mahtaisi viihtyä ihminen, joka vastustaisi omantunnon syistä esimerkiksi ns. homoadoptiolakia? Tai ensi vaalikaudella esiin nousevaa ”kohdunvuokrausta”.

Minulla on viiden pisteen vihje Suomen Keskustalle ja Kokoomukselle. Mikä puolue hallituskipeydessään ja ryhmäkuri-ideologiassaan hyväksyisi Vuotoksen altaan rakentamisen?

Aivan. Kyllä puolue, joka voi jäädä hallitukseen, vaikka ydinvoimaa lisättäisiinkin, yhden uuden altaankin kestäisi?

Suomeen on syntynyt uusi RKP. Kaikki käy, kunhan hallituspaikat säilyvät.