Taksikantaa ja autoilijan asiaa

Ministereillä on oikeus kehitellä uusia ideoita. Siinä ei ole mitään pahaa. Se on jopa toivottavaa. Median tai kenenkään muunkaan ei pidä tulkita ja monistaa yksittäisen ministerin pohdintoja hallituksen kantana.

Hallituksen kanta päätetään hallituksessa . Hallitusohjelmaa noudatetaan ja muilta osin asiat sovitaan – yksimielisesti.

Perussuomalaiset eivät hyväksy taksiliikenteen vapauttamista.

Hallitus alentaa autoverotusta. SDP on jankuttanut koko ajan sitä vastaan. Tosiasia on, että autoveron alennus yhdistettynä romutuspalkkioon on lisännyt autoveron tuottoja. Siltäkin osin vaihtoehtobudjetin voi pistää uusiksi. Sitran ja Suomen Pankin rahoihin ei SDP: llä edelleenkään ole määräysvaltaa. Yhtään tämän hallituksen leikkausta SDP ei peru, jos se nyt ylipäätään hallitukseen seuraavien vaalien jälkeen pääsee.

Perussuomalaiset eivät hyväksy autoilijoiden kyyläämistä ja kyttäämistä. Kaukovarjostimet eivät kuulu demokraattiseen yhteiskuntaan. Jokainen saa ajaa missä tykkää, kunhan liikennesääntöjä noudattaa.

En ole ryhtynyt twiittaamaan, vaikka vale-Dimitrejä taitaa olla taas liikkeellä. Kieltämättä näitä twiittaustoiveita tulee aika paljon, varsinainen ryöppy tuli perjantain Pressiklubin jälkeen. Siihen saumaan valetilintekijä iski.