Maahanmuuttolinja kiristyy huomattavasti

Muuttoliike Euroopassa on hallitsematonta. Euroopan Unioni ei noudata sääntöjään. Alkavan viikon  sisäministeri- ja päämieskokoukset ovat ratkaisevia siinä, että löydetäänkö yhteinen ratkaisu. Aikaa vatulointiin ei ole.

Mikäli yhteistä ratkaisuja ei viikolla tule, tekee jokainen maa omansa. On pakko. Nykymeno ei voi jatkua. Se tuhoaa KOKO Euroopan sosiaalisen mallin.

Suomi on aloittanut kiristykset  maahantulossa. Etuisuuksia koskevat kiristysmallit ovat valmistelussa. Hallitus ei seiso tumput suorassa. Oikeusvaltiossa esitykset on valmisteltava kunnolla, sillä ne testataan.

Perussuomalaiset ovat vuosia varoittaneet sekä moraalittomasta europolitiikasta  ja löperöstä maahanmuuttopolitiikasta Euroopassa, myös Suomessa. Minua, EU-politiikasta ja Jussi Halla-ahoa maahanmuuttopolitiikasta, on arvosteltu rajusti. Vääriksi väitteitämme ei ole todistettu.

xxx

Perussuomalaisiin kohdistuu nyt ennennäkemätön paine. Kuraa tulee kilokaupalla. Ei pidä herkistyä, eikä hermostua. Vaalit käytiin viisi kuukautta sitten.  Meillä on valtakirja ja sitä on käytettävä.

Huomattava osa puolueista ja osa mediasta ei hyväksy vaalitulosta. Perussuomalaisten on oltava rohkeita ja johdonmukaisia.

Ennen seuraavia vaaleja on vielä neljä(4) joulua ja yli neljäkymmentä(40) YLEn gallupia. Hillotolppaan on matkaa. Maratonin mitaleja ei jaeta kolmen kilometrin kohdalla.

On syntynyt uusi tilanne ja sen mukaan on toimittava.

Minä en ole rintamakarkuri, eikä Perussuomalaiset rintamakarkurien puolue. Emme ota hatkoja saati pötki pakoon. Tehdään, mikä on tehtävä ja vastataan siitä vaaleissa 2019.

Puolueesta on viimeisen kuuden viikon aikana lähetenyt satakunta  jäsentä, saman verran on tullut tilalle.  Perussuomalaiset on ainoa puolue, jonka kahden jäsenen erosta kerrotaan jopa YLE: n pääuutisissa.  Helsingin Sanomien osaaminen näissä asioissa heijastelee Sanoman pörssikurssia. Mitähän seuraavaksi?