Liberaalien tekopyhä parkuminen

USA: n Korkeimmassa oikeudessa on tapahtunut rikollinen vuoto.

Aborttioikeutta 50 vuotta määrittänyt Roe vastaan Wade päätös on tulossa tiensä päähän. Toivottavasti.

Vuoto on ennenkuulumaton ja sillä on poliittinen päämäärä. Luoda painetta tuomareihin julkisuudessa ja vaikuttaa heidän tulevaan päätökseensä.

Suomessa ja läntisessä maailmassa liberaalien tekopyhä parkuminen on alkanut. Korvia särkevänä.

Varsinainen päätös asiasta on tulossa ilmeisesti kesä – heinäkuussa. Luonnos lopullisesta päätöksestä, joka on aito, vuodettiin julkisuuteen, taholle,  ( Politico), jonka puolueellisuudesta ei voi olla asioita seuraavalle mitään epäilystä.

Liberaalien maailmankuvassa tarkoitus pyhittää keinot. Kun oikeus tekee päätöksiä heidän mielensä mukaan, kyse on riippumattomasta tuomioistuinlaitoksesta, mutta kun ei  näytä tekevän alkaa parkuminen ” politisoituneesta ” Korkeimmasta oikeudesta.

Kun se on demokraattinen miehittämä, se ei ole poliittinen ja kun on republikaanienemmistö, se on poliittinen.  Selvä!😩

Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Olen toiveikas.

Minun mielipiteelläni tässä asiassa ei ole mitään merkitystä. Ulkoministerinä ollessani jouduin Oikeuskanslerin tutkintaan ja kohtasin henkilökohtaisen epäluottamuslauseen Eduskunnassa, kun pidin kynttilää  kädessä abortin uhreja, sekä äitejä että lapsia, kunnioittavassa iltahartaudessa.

Elämän puolesta toimiminen jäi minussa siinä prosessissa tappamatta. Eikä se kuole muuallakaan.

Tiedoksi vaan, vaikka kyllä liberaalit ( sekä vasemmisto että oikeisto sellaiset ) tietävät, että tämä taistelu loppuu vasta kun ihmiselämän pyhyys kohdusta hautaan on tunnustettu.

Siinä voi mennä aikaa maailman tappiin saakka.

Erävoittoja voi tulla puolin ja toisin, mutta kompromissia ei ole olemassa. Joko olet elämän pyhyyden puolella tai sitä vastaan ja demokraattisessa yhteiskunnassa molempiin mielipiteisiin ja vakaumuksiin on oikeus. Sitä ei voi, eikä tule, lailla kieltää.

Itse asia on kuitenkin selvä; abortti on syntymättömän lapsen surmaamista tietoisella päätöksellä. Se ei selittämällä muutu.