Karavaani kulkee – kojootit ulvoo

Kävin Lontoossa. Halusin tietoa Brexitistä ja myös sain. Minulla on hyvät suhteet konservatiivipuolueeseen. Olin tervetullut vieras.

Perussuomalaiset kuuluvat Euroopan Parlamentissa ECR-ryhmään. Keskustalaiset kuuluvat Alde-ryhmään ja kokoomuslaiset EPP- ryhmään. On tuiki tavallista, että kukin meistä pitää yhteyttä kumppaneihimme.

Näin on käynyt myös Brexitin jälkeen. Sipilä ja Orpo ovat tavanneet kumppaninsa Brysselissä, minä Lontoossa.

Torstai oli kiireinen tapaamisten päivä. Tapasin seuraavat henkilöt:

Chris Heaton- Harris, MP

David Lidington, Minister for Europe, oli Remain puolella.

Theresa Villiers, Secretary on State fot Northetn Ireland, oli Brexit puolella.

Chris Grayling, Leader of House of Commons.

Lord Michael Dobbs, ( House of Cardsin kirjoittaja )

Päivän aikana tein myös töitä Pääministerin Brexit selonteon hahmottelussa ja draftaamisessa. Se valmistui lopulliseen muotoonsa tänä aamuna.

Matka tehtiin turistiluokassa ja puolueen rahoilla.

Oppositio teki Eduskunnan Brexit- keskustelussa minusta ja vierailustani suurimman asian. Se kuvaa hyvin opposition ajatusmallia ja tärkeysjärjestystä. Aika köppästä.

Vihreiden Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Outi Alanko-Kahiluoto vihjaili minun maanpetoksellisuudestani vierailun yhteydessä. Väite raivostutti Perussuomalaisten Eduskuntaryhmän ja kymmenet kansalaiset, jotka ovat olleet minuun sähköpostitse yhteydessä. Tarinan oppi, Kiihotus johtaa ylilyönteihin.

Mainitsin tämän Alanko- Kahiluoto-asian tässä vielä siksi, että palautetta tulee koko ajan. Anteeksi on pyydetty ja anteeksi on annettu. Asia on puolestani loppuun käsitelty.

xxx

Kävin läpi saamani kansalaispalautteen. 106 myönteistä ja kannustavaa viestiä, kahdeksan kielteistä viestiä. Monia hauskoja kysymyksiä. Paras lohkaisu oli, että salissa selvisi vihreiden taso ja SDP: n tasottomuus.  Vasemmistoliitosta ja RKP:sta kukaan ei puhunut yhtään mitään.

Hyvää viikonloppua plokin lukijoille. Teitä on tänään ollut taas poikkeuksellisen paljon. Kyllä näitä kannattaa kirjoittaa, kun tietää, että ei lyö löylyä kylmään kiukaaseen.

Tänään on taas tullut selväksi, että Perussuomalaiset on Suomen merkittävin puolue sananvapauden puolesta. Tänään tunsin erityistä ylpeyttä eduskuntaryhmästäni. Oinosen Pena oli lyömätön.

Onkohan Luxemburgin juomavedessä jotakin vikaa?