Rasistikortti kertoo epätoivosta

Opposition tehtävä on arvostella hallitusta. Se kuuluu demokratiaan ja on normaalia politiikkaa.

Sen sijaan paikkansa pitämätön leimakirveen käyttö on likaista leimaamista. Siihen SDP: n puheenjohtaja Antti Rinne sortuu, kun väittää Perussuomalaisten suojaavan rasisteja.

Tunnen yhtenä puolueemme perustajana ja puheenjohtajana  perussuomalaisen kansanliikkeen läpikotaisin. Meillä on noin 10.000 jäsentä, joista olen tavannut merkittävän osan henkilökohtaisesti. Tiedän mitä väkeä he ovat, hyvää väkeä.

Perussuomalaiset saivat viime eduskuntavaleissa 524.000 ääntä. Antoivatko he äänensä rasistisista motiiveista?  Kysymys on jo sinänsä pähkähullu. Ja vastaus on ei.

Punavihreät voimat maassamme eivät vieläkään hyväksy viime vaalien tulosta ja hallitusratkaisua. Sieltä se kiukku kimpoaa. Perussuomalaiset ovat maksaneet kovaa galluphintaa Suomen nostamisesta raiteilleen. Teemme sen silmää räpäyttämättä. Ajamme omaa linjaamme, tuloksia tulee kiihtyvään tahtiin.

Rasistikortin käyttö kertoo epätoivosta. SDP: n eduskuntaryhmässä on 12 entistä ministeriä. Tuohtumus ja turhautuneisuus paistaa läpi. Perussuomalainen ministeri saa kattilan kiehumaan ja rastikortin viuhumaan. Se on sääli ja surku.