Kommarimedia kompuroi

Kansan Uutiset on ollut Suomen Kommunistisen Puolueen äänenkannattaja.  Kommaripuoluetta ei samassa jatkumossa enää ole, paitsi Hakasen putiikki.

Sen sijaan  vasemmistoliittolainen Kansan Uutiset toimii vanhaan malliin. Lehti väittää minun kopioineen plokiini puolalaisherjan fillarikommunismista ja kasvissyönnistä tammikuulta.  Väärä tietoisuus.

Kirjoitin 2014 ilmestyneessä Peruspomo kirjassani seuraavasti:

” Vihreät ovat oman erinomaisuutensa vankeja, jotka kiinnittyvät vain fillarikommunismin edistämiseen. Kun vassarit pistivät yhdessä vihreiden kanssa Helsingin kaupunginvaltuustossa päätavoitteekseen kasvinruoan lisäämisen, minä sanoin niin kuin Lauri Hiidenkivellä, että ” Ammen plottis ”, ei tarvitse kahteen viikkoon tehdä yhtään mitään, kun laariin sataa. Idiotismilla ei ole mitään rajaa. ”

Tämähän on osoittautunut lähes profeetalliseksi tekstiksi. Se on saavuttanut jo puolalaisenkin tietoisuuden.

Kansan Uutiset varmasti hyvää journalistista tapaa noudattaen korjaa virheensä.

xxx

YLE- työryhmä sai lisäaikaa. Ylensyönnin aika on ohi.