Oikeuskanslerin vastaus

Piraattipuolueen varapuheenjohtaja Janne Paalijärvi oli kannellut minusta  oikeuskanslerinvirastoon 23.12.2015. Hän arvosteli Timo Soinin haluttomuutta antaa lausuntoja sanomalehti Huvudstadsbladetille.

Huvudstadsbladetin päätoimittajaTommy Westerlund  on Uuden Suomen verkkolehdessä 22.12.2015 sanonut minun rikkoneen ministerinvalaa. Väite on vakava.

Oikeuskanslerin vastaus 24.2.2016 toteaa johtopäätöksenä ja toimenpiteenä, että kirjoituksenne ( kantelijan ) ei ole edellä sanotun vuoksi johtanut toimenpiteisiini.

Asiasta nostettiin älämölö Joulun alla. Useat tahot riensivät innosta puhkuen ” tuomitsemaan” toimintani. Toivon, että niin kantelija, Huvudstadsbladetin päätoimittaja ja muut asiasta lausuneet vetävät asiasta tarpeelliset johtopäätökset ja oikaisevat virheelliset käsityksensä.