Kristittyjä puolustettava

Palasin Luxemburgista. Olen antanut kommentit kokouksesesta, enkä niitä tässä toista. Tämä kriisi jatkuu pitkään.

Huomasin, että kantaani Jesidien ja Kristittyjen kansanmurhasta oli kommentoitu monelta taholta. Sana on vapaa. Sananvapautta käytän.

On tosiasia, että molempia ryhmiä tapetaan surutta Isisin hallitsemilla alueilla. Totesin tämän EU-ulkoministereille ääneen ja tulen vastaisuudessakin pitämään asiaa esillä. Sekä kotimaassa että ulkomailla.

Kun muslimiveljeskunta  oli vallassa Egyptissä koptikristittyjen kirkkoja poltettiin ja heitä myös tapettiin.  Vaikka nykyhallinnossa on  kiistattomat ongelmansa, niin tappaminen loppui ja kirkot ovat pystyssä

Boco Haram terrorisoi ja tappaa kristittyjä Nigeriassa. Tämä sietämätön terrori ei saa jatkua.

Suomessa tuntuu olevan ujoutta pitää kristittyjen vainoa esillä. Näin ei voi jatkua, tähän on saatava muutos. Poliittinen korrektius ei voi olla suukapula. Siitä, mistä ei voi vaieta, on pakko puhua.

Minulta varmasti kysytään, miksi otan asian esille? Siksi, että kristityt ovat tällä hetkellä maailman suurin vainottujen ryhmä.

Onko kannanottoni joitakin vastaan? Ei ole, se on vainotun kansanryhmän puolustamista. Miksi minä? Miksi en. Miksi nyt?  Olen puhunut tästä vuosia. Samoin Elämän Pyhyydestä kohdusta hautaan. Miksi nyt pitäisi vaieta?

Kiitän valtavasta tuesta. Se rohkaisee ja kertoo, että tämä puheenvuoro tarpeen. Jopa odotettu. Päinvastaistakin palautetta tulee, jopa kirkonmiehiltä/naisilta. Yhtään moitteen sanaa ei ole tullut muslimeilta, eikä  muistakaan uskontokunnista. Ajan kuva sekin.

xxx

Minulta on tänään tiedusteltu, että kannatanko terveydenhuoltohenkilökunnan oikeutta kieltäytyä abortin tekemisestä. Vastaukseni tuskin on suuri uutinen; kannatan.