Perussinimulta

Voin lievittää  takiaispuolueiden ja SDP: n tuskaa. Kutsukaa tulevaa hallitusta Perussinimullaksi. Sehän on lyyrisen kaunis ilmaisu, eikä loukkaa ketään.

Perussuomalaiset tuntuu taas olevan kaikkien huulilla.  On se kauheaa!

Kaikki on meidän syytä. Suomi impivaaralaistuu, ahdasmielistyy, ukkoutuu, suomalaistuu, käpertyy sisäänpäin , enää puuttuvat vain heinäsirkat ja ilmastouskonnon tyrkyttämä maailmanloppu.

Kyllä me nyt olemme tuhon omia, kun saunominen ei ole synti, formuloissa ja raveissa voi käydä ilman lupaa, lihansyöntiä ei kielletä, eikä kouluihin tule pakollista kasvisruokapäivää. Kanarian saarilla voi vierailla ilman tasa-arvoluentoja. Metsän riistaa voi paistaa parilalla, ajaa autolla Helsingin keskustassa ja pyyhkiä pöytää jäniksenkäpälällä.

Hyvää Timon päivän jatkoa ja kiitos onnitteluista. Slainte! Omani kului kävelylenkillä venerantaan,  jossa oli hyvät turinat. Ravilähetyksen mainostauolla tuli Byggmaxin  mainos. Sopi päivän teemaan , sain hyvät naurut.

Huomenna juhlistetaan äitienpäivää ja maanantaina rakennetaan perussinimultaa.