Kreikka, Juncker ja Talvivaara

Kreikka tarvitsee rahaa tai velkojen leikkaamista. Tuliko tämä sinulle yllätyksenä? Kuppi olisi pitänyt kipata jo ennen ensimmäistä tukipakettia, kuten sanoin ja niin myös toimin.

Kaikki tämä on ollut nähtävissä jo vuosia. Brysselin ruplan, euro, on pysyttävä kasassa. Poliittinen valuutta on talouspoliittista typeryyttä. Se maksaa ja SINÄ maksat.

Moni luuli, että Apartheid on ikuinen, Neuvostoliitto on ikuinen, Berliinin muuri pysyy pystyssä ikuisesti. Ei ihmisen tekemä ole ikuista. Paitsi euro, jos vanhoilta puolueilta ja maailman mahtavilta kysyy. Nykymuotoisen euron puolustajat ovat hyödyllisiä idiootteja, jotka kauniin ajatuksen vuoksi ovat valmiita nielemään vaikka valheiden valaskalan.

Länsimainen ihminen on viisaudessaan tullut paitsi  lähes sokeaksi myös miltei kuuroksi. Hän ei kuule varoituksia, eikä usko silmiään.

Suomessa leikataan, jotta  Monacon kommunistit saavat rahansa.  On luotu ikiliikkuja, jolla harvojen voitot pistetään monien maksettavaksi . Pienen joukon  voitot sosialisoidaan kaikkien maksettavaksi. Etujoukkoajattelu elää ja voi hyvin – sinun kustannuksellasi.

Tämän  taloustyperyyden rinnalla pahenee Ukrainan kriisi. Nyt tarvitaan valtiomiehiä, eikä maksumiehiä.

 

xxx

Tänään tulee MOT Luxemburgin veroparatiiseista. Luxemburg oli se maa, joka vei YK:n Turvallisuusneuvoston paikan Suomen nenän edestä. Kampanjalla oli rahaa. Mistä lie peräisin?

EU- komission puheenjohtaja, Jyrki Kataisen kaveri, Jean – Claude Juncker johti Luxemburgia parikymmentä vuotta. Tämä viskibasso piti saada väen vängällä EU- komission puheenjohtajaksi . Arvatkaapa , ketä Suomen vanhojen puolueiden MEPit äänestivät?

Perussuomalaiset äänestivät vastaan.

Veroparatiisi- Junckerin johdollako Eurooppa nousee? Älä ole lapsellinen. Missä EU, siellä ongelma. Saa nähdä kestääkö Juncker viittä vuotta. Britannian lehdistö pitää huolen, että faktaa piisaa.

xxx

Talvivaara on ikävä tapaus. Suorastaan surkeasti toteutettu Kepulainen kaivoshanke. Vastuullista ei näy missään. Tässä on tutkivalle journalismille töitä.

En ostanut Talvivaaran osakkeita. Yleensä on niin, että, kun jotakin osaketta propagandamarkkinoinnin jälkeen jonotetaan, maksajat ovat lähellä. Siinä jonossa. Isot potit pyörivät Euroopan talouskriisissä ja veroparatiiseissa. Sinä maksat.

Olen päässyt alkuun Jarmo Korhosen Väyrysen valtakunta kirjan lukemisessa.  Puhutaan, mitä puhutaan, Korhonen on politiikan ammattilainen.  Keskusta yrittää vaieta kirjan kuoliaaksi. Vaalirahoitusrappiolla on pitkät perinteet.