Stubb on huumorimiehiä

Kävin tänään Kesärannassa. Pääministeri Stubb oli kutsunut oppositiopuolueiden kansanedustajat ja ryhmäkanslioiden henkilökunnan  vastaanotolle.

EU-parlamenttiryhmämme, ECR,  kaksi työntekijää Oumar ja Glykeria olivat myös tervetulleita. He toivat pääministeri Stubbille parlamenttiryhmämme terveiset ja ryhmän kravatin, johon Stubb heti sonnustautui.

Stubb on huumorimiehiä.  Se on hyvä ominaisuus.

Olemme kansakuntana suurissa vaikeuksissa. Se ei synkistelyllä parane. Vaalien kautta uusi hallitus. Kolmen kimppa, jos minulta kysytään.

Hesarin gallup antoi saman tuloksen kuin YLE viimeksi. Sekä Perussuomalaiset että SDP nousevat ja Vasemmistoliitto ja Vihreät laskevat samanaikaisesti. Se on uutta. Katsotaan jatkuuko sama seuraavassa YLE: n mittauksessa.

Gallup-hysteria on huvittavaa. Kun Perussuomalaisten kannatus laskee heikkohermoisimmat " tietävät " syyn ja Iltalehti lähtee Jakomäkeen. Kun se nousee, kukaan ei kirjoita mitään, mitä nyt Huusko Hakkaraisesta. Päätoimittamista sekin.

Stubb kuittasi Antti Rinteen änkyröinnin huumorilla. Se onkin ainoa tapa selvitä, voi olla, että sekään ei kanna huhtikuuhun asti.

Stubb puhutteli puhemies Heinäluomaa kyselytunnilla pääministeriksi. Huumoria sekin, sillä Heinäluoma haluaa Tasavallan Presidentiksi.