Sekoomus porskuttaa

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Arto Satonen esittää työajan pidentämistä ilman palkkaa. Tämä käy kyllä sileäkätisen puheesta.

Mitä tekee puheenjohtaja Alexander Stubb?  Hän irtisanoutuu eduskuntaryhmän puheenjohtajan ehdotuksesta. Mitä tekee vallan vahtikoira? Julkistaa molemmat, toisilleen täysin vastakkaiset mielipiteet, ilman kritiikkiä.

Satonen syötti suoraan sosialistien lapaan. Harmiton apupuolue tarvitsee tekohengitystä, niin syvällä se on Kokoomuksen rintataskussa vaalenpunaisen taskuliinan alla.

Perussuomalaiset.  Nyt ryhtiä. Vastus ei ole kaksinen. Vaikka hovitoimittajat päästävät sekoomuksen helpolla. Meidän on toimittava toisin. Kannatus on kovaa kansan syvissä riveissä, se on purskautettava pintaan. Lyriikkaa ja linjaa on jyrkennettävä.

Sekoomuksen kupla nousee – poksahtaakseen.  Se ei tapahdu itsestään vaan haastamalla.

Jos Jari Lindström  ja minä puhuisimme täysin ristiin… Palstatilaa ei säästeltäisi. Sama peli, eri säännöt. Laki on sama kaikille, tuomiot vaihtelevat.

Kepu onnistui taas kahden haavin taktiikalla. Rehn ja Väyrynen menivät läpi samalla listalla, täysin eri linjalla. Kokoomus ja Sekoomus, sama saavi kahdella kahvalla.