Sananvapaus ja 31 ääntä

Minulta on kysytty, miksi plokiani ei voi kommentoida. Syy on yksinkertainen. Palautetta tulee niin paljon, että en pysty vastaamaan kaikkiin viesteihin. Pahoittelut.

Pidän sananvapautta arvokkaana. On hyvä, että Suomessa on keskustelupalstoja, jossa voi toteuttaa itseään. Minä sympatiseeraan 31 äänen ehdokkaita, joita ei valita valtuustoihin tai Eduskuntaan. Heidän mielipiteensä pitää tulla esiin. Vaikka ei kannatusta olekaan.

Vaaleissa ei mitata oikeaa ja väärää mielipidettä. Vaaleissa mitataan eri puolueiden ja ehdokkaiden kannatus.

Kun perustin Raimo Vistabackan, Urpo Leppäsen ja Kari J. Bärlundin kanssa Perussuomalaiset, lähdimme liikkeelle nollasta. Nyt Perussuomalaisilla on 38 kansanedustajaa, lähes 1200 valtuutettua, kaksi edustajaa Euroopan Parlamentissa
ja lähes 10 000 jäsentä. Mistä tämä kertoo? Aika moni on kanssani samaa mieltä. Minua se kannustaa, joitakuita se harmittaa.