Soinin pelko

Minä en pelkää Timo Soinia. Tunnen tapauksen. Maailman seitsemänneksi vaarallisin mies.

Entinen Kepun puheenjohtaja, entinen pääministeri, entinen Hiihtoliiton puheenjohtaja ja entinen Nokia mies esittää mielipiteensä nykyisestä kansanedustajasta ja Perussuomalaisten puheenjohtajasta. Minusta. Kiitän mielenkiinnosta.

Esko Aho on mies, joka omalla erollaan  uhaten paimensi Kepun ja sitä kautta Suomen EU- karsinaan. Tästä tiedotus-, talous-, ja poliittinen eliitti on hänelle ikuisesti kiitollinen.

Esko Ahon jaarittelu Pravdassa herätti minussa vain yhden kysymyksen. Oliko tämä artikkeli Aholta pyydetty vai tyrkyttikö hän sitä itse? Olen kuullut, että tuolle palstalle on ruuhkaa. Tuotoksesta päätellen ruuhka on hellittämään päin.

Ei kannuslaisten tarvitse soinilaisia pelätä.