Ääliöiden Eurooppa

EU-propaganda ei pidä lomaa. Moraaliton ja epäreilu peli Euroopassa jatkuu ja syvenee. On syntymässä ääliöiden Eurooppa.

YLE:n pääuutiset olivat moskovalaisella mallilla. Ei edes teeskennelty tasapuolisuutta.

Kantani on: Yhtäkään  veronmaksajaa ei pitäsi pakottaa pelastamaan pankkeja tai valtionvelkakirjoihin sijoittanutta riskisijoittajaa, kun nämä ovat epäonnistuneet. Tällainen tuhoaa kilpailun ja estää pääomien luonnollisen virtaamisen parhaimpiin innovatiivisiin työpaikkojen luojiin, pk-yrityksiin, joilla on potentaalia kasvaa.

Sama kansainväliseen käyttöön: No taxpayer anywhere should be forced into bailing out banks/bondholder risk once it is failed. This is destroying competition and the natural flow  of capital to the  highest quality private  sector innovative job creators, small and medium size business that can grow.