Jussi Niinistö on kelpo mies

Entinen pääministeri Paavo Lipponen väitti eilisessä tv:n vaalitentissä Puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Niinistöä äärioikeistolaiseksi.

Kaikkea ei pidä sietää – edes Paavo Lipposelta.

Tunnen Jussi Niinistön pitkältä ajalta. Hän on luotettava suomalainen mies.  Filosofian tohtori, dosentti ja perheenisä.

Jussi Niinistö on pätevä ja arvostettu puolustuspolitiikan asiantuntija. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pitkäaikaisena pääsihteerinä hän oli luomassa pohjaa Ison Jytkyn toteutumiselle.

Perussuomalainen puolue- ja kenttäväki luottaa Jussi Niinistöön. Hyvä ja moraalinen työ muistetaan ja sitä arvostetaan.

Jussi Niinistö on vaalipäällikköni näissä presidentinvaaleissa. Oli muuten viime presidentinvaaleissakin. Jussi Niinistöllä on ollut merkittävä rooli Perussuomalaisten nousussa. Nyt tämä kelpo mies yritetään leimata ääri-ihmiseksi. Not in my name.

Jussi Niinistö on arvostettu lippuasiantuntija ja Suomen historian tuntija. Pätevä Perussuomalainen kansan valitsema kansanedustaja. Tämä sopii huonosti lipposlaiseen maailmankuvaan, jossa Perussuomalaiset halutaan leimata umpimielisiksi impivaaralaisiksi.

Puolustan ystävääni ja luottomiestäni asiattomuuksia vastaan.

Puolustan kaikkien suomalaisten oikeutta omaan kunniaansa asiattomia hyökkäyksiä vastaan. Jussi Niinistö joutui syyhyttä saunaan – siksi, että on minun luottomieheni.

J.K. Jussi Niinistö vastustaa pakkoruotsia. Niin minäkin. Väikkyykö Lipposen hyökkäyksen takana itse asiassa hänen RKP:ltä saamansa Freudenthal-mitali? Ja onko soveliasta RKP:lta, joka aina ja kaikkialla esiintyy suvaitsevaisuuden etuvartiona, jakaa tunnetulle rasistille omistettua mitalia?