Jaakonsaari ja vasemmiston alamäki

Europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari, joka tunnetaan kovana NATO-jäsenyyden kannattajana, yhdisti Kalevan kolumnissaan EU-kriittisyyden, NATO-vastaisuuden ja muukalaisvihamielisyyden luotaantyöntävällä tavalla.

Hätä SDP:ssa on suuri. Jaakonsaarta korpesi EU-parlamenttiaikani, joka oli osa Jytkyn syntyä.Se, että Timo Soini on paitsi suomalainen myös kansainvälinen ja että jopa Helsingin Sanomat kirjoittaa niin olevan, oli Liisalle liikaa.

EU:ta ei saa arvostella, vaikka sydän märkänisi. Olkaa huoleti, me arvostelemme, jos katsomme aiheelliseksi – Liisalta lupaa kysymättä.

Liisa Jaakonsaaren politiikan sisältö on hyvä esimerkki siitä, mikä on syössyt SDP:n kannatuksen alamäkeen. Liisan listojen äiti yhdistettynä kansan syvistä riveistä etääntyneeseen Jungnerismiin on nyky SDP:n tila.

SDP ja Vasemmistoliitto ovat Kokoomuksen apupuolueina hallituksessa. Presidentinvaalien jälkeen alkaa kokoomuslainen sopeutusohjelma. Budjettikehykset menevät uusiksi.

Ei ole ihme, että perusduunari kaipaa  Tanneria ja työväenliikettä.

Vasemmiston kokonaiskannatus vaaleissa laski selvästi. Alamäki on jatkunut gallupeissa. Presidentinvaalit ovat vielä oma luku sinänsä. Viimeisen gallupin mukaan Lipposen ja Arhinmäen yhteiskannatus on alle 10 prosenttia! Sosialismi ja kommunismi eivät käy kaupaksi.

Vasemmisto on etääntynyt työväestöstä. Liisa Jaakonsaari ja Mikael Jungner ovat malliesimerkit tästä. Tällä menolla kunniakkaasta SDP:sta tulee Työväenpuolue ilman kannatusta. Se ei ole hyvä.

Paavo Arhinmäen Vasemmistoliitto opastaa mielellään mitä ja miten saa puhua. Arhinmäen  kulttuurikampanjan taideosaston tunnetuin nimi on kissantappaja-kommunisti Teemu Mäki.  Älkää tehkö niin kuin minä teen vaan niin kuin minä sanon. Tai jos teettekin , niin mukaan mahtuu.

Työväestön asia on oikeutettu ja tärkeä. Niin tärkeä, että sitä ei pidä jättää nykyvasemmiston hoidettavaksi. Eikä se jää.

Tänään saa äänestää Presidentinvaaleissa. Kuulen ääniä. Suomalaisia.

Mielipiteesi ei voi olla olla väärä, sillä se on sinun oma mielipiteesi.

Äänestä omantuntosi mukaan. Se on aina oikea päätös.