Pelottelun politiikkaa

Perussuomalaisten pelko. Onko se tyhmyyden vai viisauden alku?

Median eliitti on EU:n tulevaisuudesta yhtä huolissaan kuin se oli aikanaan Neuvostoliiton tulevaisuudesta. Huolesta huolimatta Neuvotoliitto on historiaa, eikä Euroopan Unionikaan tulevaisuutta edusta.

Uusi Kreikan pelastuspaketti EI rauhoita Euroopan taloustilannetta. Se on yksi askel lisää väärään suuntaan.

Ylivelkaisuus ja maksukyvyttömyys on juurittava Euroopasta. Se käy päivä päivältä hankalammaksi ja kalliimmaksi. Siihen mennään ajan kanssa, kun ensin pankki- ja pörssipelurit on pelastettu ja koko lasku saadaan siirretyksi eurooppalaisille veronmaksajille. Not in my name.

Lehmann Bothersin katastrofi on se kieli- ja mielikuva, jolla kansaa pelotellaan. Menemättä yksityiskohtiin. Kysyn lukijalta: Monenako päivänä jätit syömättä noina päivinä?

Minkä puolueen edustajan lausumassa Suuressa valiokunnassa toukokuussa vastustettiin Euroopan vakausmekanismia? Saman puolueen edustaja on nyt ministeri, jonka puolueen hyväksymässä hallitusohjelmassa lukee, että mainittu pysyvä vakausmekanismi on välttämättömyys?

Ensin äänessä oli edustaja Arhinmäki ja mainitun hallituskirjauksen hyväksyttyään hän nykyään tottelee nimeä ministeri Arhinmäki.

SDP:n ryhmäpuheenjohtaja Jouni Backman arvosteli jälleen kerran hallintovaliokunnan kokoonpanoa ja puheenjohtajaa, jonka SDP on eduskunnassa yksimielisesti hyväksynyt. Aivan oikein, mutta päinvastoin on SDP:n linja.

Suomi meni vanhojen puolueiden hurratessa EU:ssa mukaan niihin pöytiin, jossa päätökset tehdään. Missä tuo pöytä sijaitsee ja kuka sen ääressä istuu, kun Saksa ja Ranska sanelevat EU-päätöksiä? Outoa on sekin, että Saksan hallituksen tiedottaja kertoo medialle, mitä Suomen rauhaan kuuluu. Hommatkaa Angela Merkelille edes Jyrki Kataisen puhelinnumero, jotta hän saa päätökset edes tiedoksi ennen päätösten julkistamista!

The Finns- Party herättää keskustelua. Miksi Ruotsalainen eduskuntaryhmä ei ?

Perussuomalaisilla pelottelulla saa palstatilaa, vai mitä Arno Ahosniemi? Lapa jäähän ja nimi lehteen.

 

Luuletko sinä että suomalainen huipputuote, jota tilaaja maailmalla tarvitsee, jää tilaamatta vientiin siksi, että Suomi ei osallistu toimattomiin EU-tukipaketteihin?

Mikäli moista soopaa uskot, olet ilmeisesti menettänyt järkesi tulematta hulluksi.