Missä EU, siellä ongelma

EU:n budjettineuvottelut ovat epäonnistuneet. Budjetin kasvattaminen kuudella prosentilla ei (onneksi) onnistunut. Banaanit ja lakritsat ovat lopussa.

EU:n rahaliitto natisee liitoksissaan. Kreikan piikki pitenee ja Irlannin piikki aukeaa. Kulman takana kyyhöttää Portugali. Kataiselta loppuu käteinen.

EU:lle ajetaan kovalla tohinalla uutta ja uljasta Ulkoasianhallintoa. Kuka sitä tarvitsee ja mihin?

EU:n uusi perustuslaki (Lissabonin sopimus) on susi jo syntyessään. Tämän sopimuksen hyväksymisen myötä Irlantiin luvattiin töitä ja toimeentuloa. Kävin paikan päällä todistamassa Euroopan suurinta propaganda-tapahtumaa. EU voitti, Irlanti hävisi. Sinä maksat!

Kepun Markku Laukkanen, joka vielä pari viikkoa sitten julisti, Eduskunnassa että Kreikan kriisi on ohi, ” me patosimme sen ” edustaa hallituspuolueiden EU-linjaa kaikessa kirkasotsaisuudessaan.

Tulee niin kovat ajat, että rotat tutisevat siltojen alla.

Nyt nähdään kuinka Saksa vie ja muut vikisevät. Saksa on ainoa maa, jolla on rahaa. Muut voivat puhua mitä tahansa vakuudettomia.

Espanja ja Portugali takasivat jo Kreikkaa. Tuppuraiset Tappuraisen takuumiehinä. Otetaanko kertosäe Irlannin kanssa?

Missä EU, siellä ongelma?

EI, jos vanhoja puolueita ja pääkirjoituksia uskoo. ” Ei ole muuta vaihtoehtoa, ei ole muuta vaihtoehtoa, ei ole muuta vaihtoehtoa…” .

Tuliko tämä sinulle yllätyksenä?

Oman valuuttansa säilyttäneet Ruotsi, Tanska ja Iso-Britannia eivät ole velvollisia antamaan killinkiäkään kriisimaille. Suomi on nyt niissä ytimissä ja pöydissä , missä maksulaput jaetaan. Lipposen linjalla.