Kyllä se kaatuu

Helsingin Sanomat uutisoi, että pääministeri Mari Kiviniemi olisi tarttumassa jätevesiasetuksen muutokseen. Kepulla on tuli takinlipeissä. Ei tämä asetus vesittämällä parane. Nurin se on laitettava. Koko jätevesiasetus on varsinainen typeryyden ylistys. Byrokratian voitto arjen järjestä.

Maakunnassa raivo pöhköä asetusta vastaan yltyy päivä päivältä. Perussuomalaiset ovat jo pitkään vaatineet ” paskalain ” kumoamista. Kyllä se kaatuu. Kepun kantti pettää – kansan onneksi. Sitäpaitsi kyllä huonot asetukset on voitava kumota. Ei se mikään häpeä ole. Päinvastoin.

Mummolaki pysähtyi kun seinään, kun vanhat puolueet ymmärsivät, mitä poliittisia seurauksia lain hyväksymisellä olisi. Perussuomalaisten kannatuksen kasvu vaikutti päätökseen.Kyllä, se kaatui!

Toivomuslistalla on, että Suomen posketon EU-politiikka joutuu seuraavaksi muutoksen kouriin. Suomen nettomaksuosuus on paisunut kuin pullataikina, kuten Iltalehden la 30.10.2010 mainioissa artikkelissa osoitettiin.

Kreikka-paketissa suomalaiset on hallituksen toimesta ja Eduskunnan enemmistöpäätöksellä asetettu takuuseen Kreikan holitittomasta taloudenhoidosta, tilastovääristelyistä ja vuosikausia jatkuneesta valehtelusta. Euroalue on toimimaton. Kreikat, Portugalit ja kumppanit eivät kuuluu euroalueeseen. Mikäli ne eivät saa euroalueesta potkuja, koko euroalue kaatuu seuraavaan kriisiin.

Perussuomalaisten kannatus kaatuu eteenpäin. Maikkarin noteeraus oli tänään 14.6 prosenttia. Siitä ei pidä riehaantua. Vaalitulos oli viimeksi 4.1 prosenttia, sen yli mennään varmasti.

Perussuomalaisten kannatuksen kasvu on hermostuttanut vanhat puolueet perusteellisesti. Osa mediastakin höperehtii hauskasti. On kiire sanoa jotakin kriittistä  tuntematta historiaa ja faktoja.

Kun Perussuomalaisista puhutaan osa kommentaattoreista etsii aina ongelmia. Eikä siinä mitään. Kaikilla niitä on. Ja virheitäkin on. Jos virheet eivät ole takanapäin, ne ovat edessä päin.

Pengon hieman historiaa. Historian tunteminen auttaa ymmärtämään tätä päivää. Tomittaja Tapani Kusnetsoff teki minusta tammikuussa 2007 kiertohaastattelua pieniin paikallislehtiin. Hän kirjoittaa 19.1.2007 päivätyssä haastattelussa: ” Näin sellaisen unen, että saamme äänistä 4,08 prosenttia, Timo Soini sanoo ja vaikuttaa jossain määrin edesmenneeltä puoluesihteeri Eino Poutiaiselta. ” Saimme vaaleissa 4,1 prosenttia, tuntuma oli selvä.

Muistin virkistykseksi. Viimeiset gallupit ennen ennen viime vaaleja olivat Ylen gallupissa 2,5 prosenttia, Helsingin Sanomissa 2,0 prosenttia ja MTV3:n 2,2 prosenttia. Vaalitulos siis ylitti gallupit selvästi. Nyt väitetään, että ne alittuvat selvästi. Nähtäväksi jää.

Ensi huhtikuun eduskuntavaalien tuloksesta ei vielä pidä mennä henkseleitä paukuttamaan. Minulla on suunnitelma, jonka toteutan ja vien läpi. Sitä eivät gallupit heittele. Perussuomalaisissa kaikki tekevät vaalitöitä, ja minä johdan vaalitaistelun. Saamme aikanaan sellaisen tuloksen kun ansaitsemme.