RKP ja KD

Saavat enemmän tavoitteitaan ja politiikkaansa läpi Porvarihallituksessa kuin missään muussa hallituksessa.

RKP: n momemtum kaataa hallitus oli ja meni silloin  kun Purran  vanhat rasistiset raapustukset tulivat ilmi. Tämä jälkikitinä on täysin turhaa ja hyödyttää vain persuja. Syksy saa ja kesäteatteri on ohi. Lilliputtipuolueen medianäkyvyys palaa leppäkerttuluokkaan.

RKP sai säilytettyä tarpeettoman pakkoruotsin Persujen vetäesssä länget kaulaan, Vaasan ja Porvoon sairaalat pelastetaan, sen sijaan Kemin ja Savonlinnan sairaaloissa käy karsinta ja vielä palan painikkeeksi kolme ministerinsalkkua. Utomordentligt!

KD muistuttaa päivä päivältä enemmän Kokoomuksen herätysjaosta. Puolue- eliitin ehdotus Raamatun poistamisesta puolueen säännöistä oli  sekä nolo lipaisu sielunvihollista kohtaan että puolueen perustaa murtava yritys, jonka kenttäväki torjui.

Kokoomuksen kanssa marjastaessa menee sekä saalis että ropposet.

Paljon paremmin saatte asioita läpi perussuomalaisten tuella. Uskokaa pois. Turkistarhauksesta voitte aloittaa. Tarhaajien puoluekanta on joko PS, RKP tai Kepu.

Minulle tämä hallitus on aika huono, muttei niin huono kuin edellinen, mutta selvästi huonompi kuin Sipilän hallitus.😉