John Berylson R.I.P.

Requiescat in pace.

Millwall FC: n omistaja ja puheenjohtaja John Berylson  on kuollut traagisessa  onnettomuudessa. Tieto tuli julki myöhään eilen illalla.

Todella surullinen uutinen. Berylson teki valtavan työn rakastamani jalkapalloseuran eteen.  Hän oli ohjissa seitsemäntoista vuotta. Millwall on paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Näin ensimmäisen Millwallin pelin Suomen televisiosta 13.11.1976 . Minusta tuli fani. Ensimmäisen kerran kävin vanhalla The Denillä vuonna 1984. Siitä lähtien olen nähnyt Millwallin livenä kymmeniä kertoja. Myös vieraspeleissä ympäri Englantia.

Minusta oli takavuosina haastattelu amerikkalaisessa talouslehti Forbesissa. Berylson bongasi päältäni Millwallin kaulahuivin ja lähetti sähköpostia. Tutustuimme.

Tapasin hänet kaksi kertaa henkilökohtaisesti. Ensi tapaamisella hän antoi minulle Suomen lipulla varustetut kalvosinnapit. Katsoin silloin Millwallin pelin aitiosta. Hävisimme. Yleensä katson pelin ystävieni seurassa ” rahvaan puolella ”.

Berylson oli esimerkki hyvästä omistaja. Hieno persoona ja inhimillinen johtaja. Yhdyn kymmeniin tuhansiin surijoihin kiitollisena kaikesta. Hän mahdollisti Millwallissa meille kannattajille hienot ja turvalliset vuodet elää ja kokea. Olla mukana.