Pari vinkkiä persuille

Vaaleissa valta vaihtui. Kansa äänesti muutosta, sitä on siis saatava. Aloittaa voi Sotesta, koko Uusimaa yhteen. Tällaiset Kerava- Vantaat ovat täysin elinkelvottomia rakenteita.

Julkisuudessa on ollut tietoja milloin mistäkin selvityksistä, joita hallitusneuvottelijat ovat pyytäneet. Vastaukset ministeriöistä noudattavat kaavaa ei ole tarpeellisesta, ei ole mahdollista.

Lait ovat ihmisten tekemiä ja niitä voi muuttaa. Siitä vaan.

Kansanedustajilla on kaksi hommaa; hyväksyä lait ja valtion budjetti.

Ministeriöt elävät mielellään omaa elämäänsä jopa ilman ministeriä.

Demokratia on sitä, että vaaleissa valitut päättävät ja virkamiehet etsivät keinot miten poliittisella ohjauksella annettavat päätökset mahdollistetaan ja pannaan toimeen. Jos se vaatii lakimuutoksia, muutetaan lakeja.

Ulkopolitiikka- ryhmän sanotaan olevan valmiin. Onko siellä linjattu ja mitä EU: n ulkopolitiikan yksimielisyysvaatimuksesta. Se on ollut Suomen linja ( Perussuomalaisten ikiaikainen kanta ). Ollaanko siitä lipsumassa? Ei pitäisi.

Maahanmuutto ja kehitysapu. Hyvä jos pääsette siihen mihin Sipilän hallituksessa pakolaiskiintiön ja leikkausten osalta. Enempään, tuskin. Kannattaakin ottaa sekä sisäministerin salkku ( Halla- aho ); että kehitysministerin salkku ( Huhtasaari ), jotta hallitusohjelman linjaukset todella muodostuvat päätöksiksi.

Ylen rahoitusta voi pudottaa. Samaten ruuan arvonlisäveroa laskea. Setan tuki ja Väestöliiton rahoitus joutavat  myös leikkuriin. Valtion rahoitus kautta linjan puoluetuesta alkaen miinusta kymmenen prossaa. Kaksi kertaa neljän vuoden aikana.

Kaikki syyt olla menemättä hallitukseen ovat tekosyitä ja puutteellista taitoa neuvotella. Kuka haluaa Suomeen onnetonta sinipunaista korsettia ( Kokoomuksen ja sosialistien hallitusta)?

Peltokankaan linjalla; bensan hinta alas. Turve takaisin.