SDP:n pitkä krapula

SDP voitti vaalit, kasvatti kannatustaan ja heitti tuloksen ikkunasta ja on pihalla kuin lintulauta.

Prinsessan paha mieli maksaa maltaita.

En olisi uskonut näkeväni tällaista amatöörimäisyyttä. SDP: n voi pelastaa vain Riikka Purra ajamalla hallitusneuvottelut umpikujaan.

Vaatiiko nykyään ikuisen vastarannankiisken, Erkki Tuomiojan, sanomaan totuuden. Pieleen meni, sekä taktiikka että tulos.

SDP vaihtoi kaiken vallan ja ministerpestit toiseen varapuhemiehen paikkaan tosta vaan. Siinä meni myös THL:n pääjohtajan paikka ja ties mitä muuta. Persut eivät nimitä yhtä  demaria edes uimavalvojaksi Suonenjoelle.

Riku Aalto vaati kolmikantaa esiin ja osaksi hallitustyöskentelyä, sen jälkeen, kun AY- liike oli syyttänyt persuja kiky- petoksesta, vaikka partit sen sopimuksen sopivat. Tämäkin olisi ollut sovittavissa, jos SDP ei olisi pudottanut sekä hanskoja että hohtimia kaivoon.

Vantaan lahja Suomelle ja SDP: lle, Antti Lindtman, joutuu nyt seisomaan eteisessä syyskuuhun asti. Milla- Riikka Rytkönen saa jakaa ruusuja vappuna, muuta jaettavaa ei ole, eikä tule.

On tässä kyllä yksi asia, jota odottaa, kun Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Paavo Arhinmäki odottaa kovat kaulassa persusuomalaista kulttuuriministeriä vieraisille. 🥂

xxx

Suuri muutos poliittiseen viestintään alkaa hallitusratkaisusta. Arhinmäen ja Halla- ahon nokittelun tyyli ja tapa on ensimmäinen esimerkki, mitä tuleman pitää. Koko vaalikausi. Siinä on SDP: llä, Kokoomuksella ja Kepulla totuttelemista. Mediasta puhumattakaan.

Aika entinen ei koskaan enää palaa.