Miehiä ei kannata potkia

Vaaleissa tapahtui paljon. Kaikki ei mahdu yhteen plokiin.

Onnittelut voittajille ja kaikille kansanedustajille.

Minä aloitan vihreistä ja vasemmistoliitosta.

Teidän tappionne ei johdu ilmastopolitiikasta vaan identiteettipolitiikasta.  ( Tosi ) mies ei voi äänestää teitä.

Olette tehneet miehistä rumpaleita. Taustojen takojia.

Vasemmistoliitosta on duunarit lähteneet. Niitä ei löydy enää työmailta, muutama liittojen toimistoista.

Raskaan työn raataja ei halua kuulla paskapuheita intersektionaalisesta feminismistä. Hän haluaa syödä makkaransa, juoda kaljansa ja saunoa ilman nalkutusta.

Duunaritaustainen mies jätti vapaaehtoisesti Eduskunnan Keski- Suomessa, Satakunnassa ja Lapissa. Mitä saitte tilalle ? Sen mitä ansaitsette. Ette mitään.

Lopettakaa paskan puhuminen taktisesta äänestämisestä. Se ei ole vaalitappion syy. Syy on miehen kertakaikkinen huomiotta jättäminen. Ei nähdä, ei kuulla, ei oteta vakavasti. Mies lähtee kävelemään.  Eikä palaa.

Vihreä mies? Atte Harjanne kannattaa konservoida Ateneumin aulaan vielä kun malli on elossa. Tämän menon jatkuessa, hän on lajinsa viimeinen.

Miesasiaa ei ole se, että naiset puhuvat miehistä.

Pakollisella kasvisruokapäivän kaltaisilla vouhotuksella olette ajaneet miehet ulos. Ute på gården.

Suomi on täynnä luontoa suojelevia miehiä. He äänestävät Kepua ja Persuja. Miksi? Koska te ette näe, ettekä kuule, koska te tiedätte jo kaiken ilman käytännön kokemusta.

Hävisitte vaalit, koska sorratte miehiä. Pahinta ei ole pelkästään ynseytenne vaan se, että elätte täydellisen kieltämisen harhassa.

Minä en usko, että te osoitatte katumusta saati korjausta, koska te olette aina oikeassa. Omasta mielestänne ja se riittää.

Huomenna kirjoitan Kepusta ja Persuista. Veljeksistä.