Kepu sai mitä ansaitsi

En ole vahingoniloinen.

En taistele enää Vennamon ja Virolaisen taisteluja.

Olen puhunut ja kirjoittanut vuosia, että Kepu EI ole liberaalipuolue. Tätä ei ole uskottu.

Vasemmistolaiseksi ei Kepua kukaan tosissaan usko, joten sellaiselta ei saa näyttää, eikä vaikuttaa. Ison talon karju kyllä syö, jos saa ilmaista suurusta.

Kepu oli myötävaikuttamassa kaikenlaisen terveestä moraalista vapaan huuhaan hyväksymiseen Eduskunnassa ja hallituksessa. Biologisia sukupuolia kaksi, se pitää ymmärtää. Jos epäilee tätä, kannattaa käydä navetassa.

Bensan hinta, sähkön hinta, ruuan hinta, korot ja inflaatio. Turha sen jälkeen on höpöttää vihreää siirtymää taivaspaikan korvikkeena.

Ilman Hannu Hoskosia, Antti Kurvisia ja Mikä Lintilöitä sokeritaudin runteleman raajan  ( Kepu ) saisi heittää talitinttien syötäväksi.

On yhdestoista hetki herätä. Annika Saarikko ei ole huono poliitikko.  Liberaalin vaihtaminen toiseen ei auta. Liberaalin on koettava kääntymys, niin kuin Paavalin Damaskuksen tiellä. Tämä koskee myös kyvykästä ja etevää Eeva Kallia.

Paremman ja yksityiskohtaisemman analyysin saa tilaamalla.

Maakuntien voimaa on ratkaisevasti heikennetty omalla toiminnalla.

Yhdessä, yhteistyötä tehden Perussuomalaisten ja Kristillisten kanssa Kepu voisi johtaa  Suomea. Kraatteri on siellä ja siinä.

Kepu yritti hallita yksin. Seuraavaksi sitä voi yrittää Persut yhdessä Kokoomuksen kanssa. Se on kuoleman vaarallista.

Jos Kepu pettää aina, niin Kokoomus joka kerta.

Persut ansaitsee oman artikkelinsa.

Sen verran sanon etukäteen, että lauantaina kättelin Miko Bergbomia Sastamalan torilla sanoen, että hänestä tulee kansanedustaja. Nuori mies sanoi ( viisaasti ), että käydään vaalit ensin, johon vastasin; tulee, koska osaan nämä hommat.

Niin osaavat äänten keruun myös nuoret persumiehet. Ploki oli aikansa hitti, nyt uudet hitit soivat sosiaalisessa mediassa, pitää olla soittajat ja nämä miehet taitavat tämän.