Missä EU, siellä ongelma

Tämä pätee ja pitää.

Perusteltu EU- kriittisyys on alusta asti ollut yksi perussuomalaisten politiikan ydinasia. Sillä ei ole tietenkään mitään tekemistä putinismin kanssa. Se, että Perussuomalaiset vaihtoivat ryhmää Euroopan Parlamentissa sakkiin, jossa on putinisteja, oli iso strateginen virhe, joka kannattaa ja pitää korjata ensi tilassa. Puheenjohtajan toimesta.

Kysymys on siitä, että kansallisesti pitää päättää mahdollisimman monet asiat ja ne, joista kansainvälisesti on saatavissa lisäarvoa, niistä voidaan päättää Euroopan Unionissa.

Suomi on ollut ja joutuu yhä enemmän maksumieheksi. Totuus murtautuu aina lopulta esiin, kaivaa sen miten syvälle hyvänsä.

Pahinta mitä Perussuomalaiset nyt voisivat tehdä on pakittaa EU= kriittisyydestä. Hullu voi olla, muttei tyhmä.

Saarasofiasireenien oppien mukaan ei kannata peltoja kyntää.

Vähemmän EU: ta, mutta parempaa EU: ta. Brexististä ei enää kannata uikuttaa. Historiassa ei tapahdu enää mitään.

Hallitusvaihtoehdot käyvät vähiin. Sama siellä on edessä kuin 2015. Se on eri miehet kun ruumiita tekee, kun niitä pesee. Jos leikkiin mukaan lähtee, on leikki kestettävä. Aamurusko päivänpasko.

Sipilän hallitukset tulokset ovat kerrassaan paremmat kuin Marinin hallituksen aikaansaannokset. EU – politiikkaa myöden. Oppositiossa ei maan asioihin ole muuta kuin sanomista.

Viimeksi Persut talutettiin oppositioon nenästä vetämällä, jotta oikein pahaa teki. Samaan ansaan ei pidä kahta kertaa astua.
Kuoppa on jo kaivettuna.