Vote Republican

Suomalainen valtamedia on vuosia toitottanut, että kaikki toimii Yhdysvalloissa republikaaneja  vastaan. Kuoleva vanhojen  valkoisten miesten puolue.

Siirtolaisuus, aborttikysymys, naisten vapautuminen, ilmastonmuutos, monenkeskiseen kansainvälinen yhteistyö, jäätiköiden sulaminen, asekäyttöoikeudet… plus megatrendit.

Ystäväni Amerikasta laittoi viestin; Vote republican!

Kuusikymppinen valkoinen mies. Tekee työnsä, maksaa veronsa, huolehtii perheestään ja käy kirkossa. Kamalaa ( 🥳).

——-

Vaalitulos oli ystävälleni pettymys. Sellaista se on, mutta voitto se on pienikin voitto. Politiikassa mikään ei ole lopullista.

Ennen kuin abortin kannattajat selittävät vaalituloksen johtuvan Korkeimman oikeuden päätöksestä kannattaa katsoa väkirikkaitten Teksasin ja Floridan kuvernöörien vaalia. Molemmissa pro- life republikaani voitti selvästi. Että näin.

Edustajainhuoneen puolella John James, Zack Nunn ja Corey Mills olivat kaikki pro- life ehdokkaita ja he voittivat istuvan demokraattiedustajan.  Tämä paikan saaminen tai menettäminen on olennaista. Abortti  sai siis liikettä aikaan molemmilla puolilla, eikä ainoastaan toisella niin kuin kuoleman kulttuurin puuhanaiset mielellään julistavat.