Kansan ryöstö

Ruuan hinta, bensan hinta, sähkön hinta + inflaatio = neliraajahalvaus. Bonuksena koronnousu.

Jälki on julmaa.

Nyt on politiikalle ja poliitikolle kysyntää.

Sellaiselle, joka osaa ja uskaltaa. Sanoa ruman sanan niin kuin se on.

Samaan aikaan kun kalliiden sähköautojen hankintaa varakkaille tuetaan, bensan ja sähkön hintaa ei voi muka kompensoida. Tietenkin voi, mutta ei haluta.

Sotaisat sivarit esiintyvät ulko- ja turvallisuuspolitiikan suurimpina asiantuntijoina. Etulinjasta puhutaan puupyssypohjalta.

Tulossa on ikäpolvemme kovin herätys.

Ei ole olemassa vihreitä veroja. On vain veroja, jotka Sinä maksat.

” Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani , sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan. ” Jesaja 3:12

Nauru loppuu.

xxx

Kävin Irlannissa, tapasin vanhan kollegan, päiviteltiin maailman menoa. Kokemus on sysätty syrjään molemmissa maissa. Tulokset alkavat näkyä. Yksi asia on varma; Sinä maksat.

Ihmisten päät on sotkettu ” vihreällä siirtymällä ”. Siinä siirtyy sinun rahasi monopolipelaajille ja huulesta vedetty Suomen kansa maksaa. Turpeella voitaisiin tuottaa 6-8 prosenttia Suomen sähköstä, mutta ajetaan se alas romutuspalkkioilla.

Sen sijaan nyt sinun ja lastesi piikkiin kasaillaan 10.000.000.000€ tukipaketteja sählyhtiöille. Rahat otetaan velaksi.

Poliittisesti lahjaton kansa. Minkä helevetin takia suuret yhtiöt kannattavat vihreää siirtymää. Luonnon takia? Älkää nyt hulluja puhuko. Rahan takia – virta vie yksilöltä yhtiölle. Follow the money.

Toista oli Veikon aikaan.