Ajattele itse

Euroopan Parlamentti äänesti Heinäkuun alkupäivinä abortista. En halua tässä toistaa hyväksytyn päätöslauselman ( joka ei johda mihinkään ) ihmisvastaista sisältöä.

Sen sijaan laitan linkin, josta voit lukea ECR- ryhmän vaihtoehtoisen esityksen, joka puhuttelee, jos ihmisellä on hitusen vertaa inhimillisyyttä jäljellä syntymätöntä lasta kohtaan.

Esitys on espanjalaisen Margarita de la Pisa Carrion nimissä tehty.

Ajattele itse.

SeB-9-2022-0367_FI

Läntisessä maailmassa USA: n korkeimman oikeuden päätös laukaisi mielipuolisen raivon syntymättömien lasten ihmisoikeuksia ja niiden puolustajia vastaan. Myös Suomessa.

Se huutaa, joka pelkää.

Keskustelu aiheesta on täysin olematonta. Suomessa hyväksytään vain yksi mielipide. Helsingin Sanomat ei julkaise aborttiin kriittisesti kantaa ottavia tekstejä lainkaan. Kaksi minuuttia puhettani Jälkiviisaissa räjäytti Twitterin. Ajan kuva.

( Helsingin Sanomat asettuu pääkirjoituksessaan su 17.7 näkyvästi kuoleman kulttuurin asianajajaksi. Pääkirjoittajalla on edessään samassa lehdessä ansiokkaasti itsekritiikkiä viljelevän Unto Hämäläisen tie. Hämäläinen päivitti käsityksensä Angela Merkelistä.  Se on nujerrus ja armo. Tässä järjestyksessä).

Mikä pahinta. Valtakirkko on hiljaa, kuin Pietari hiilivalkealla. Totuuden aika koittaa kaikille. Porttien portilla. Yksilötasollakin.

Tieteen perään huutelijat ovat hiljaa, sillä on täysin selvää, siis biologinen fakta, että ihmiselämä alkaa hedelmöitymisestä.

Kysymys on siis kahdesta ” ruumiista ”, äidin ja lapsen. Se ei poliittisilla päätöksillä miksikään muutu. Kyllä viinipullo tietää!