Minua ei saa huutamalla hiljaiseksi


Tietyt asiat toistuvat ja toimivat kuin junan vessa.

Abortti on yksi näistä.

Säännöllisesti ja täysin yksisilmäisesti kuolemankauppiaat vuodattavat itkuvirtensä ihmisten ilmoille.

YLE: n verkkosivujen artikkeli 7.6.2022  abortista oli puolueellisuudessaan vertaansa vailla. Artikulaatio heikkoa, perustelijat ja perustelut saman vanhan hutun keittäjiä.

Abortissa alkanut ihmiselämä tapetaan. Tietoisesti ja harkitusti. Kyse ei ole terveydenhuollosta vaan väkivallasta syntymätöntä lasta kohtaan. Turvallista aborttia ei ole olemassakaan, alkanut ihmiselämä menettää aina henkensä.

Ylläolevasta tosiasiasta vaietaan, mutta se ei sitä miksikään muuta.

En lähetä oikaisuja, enkä vastineita. Ne ovat täysin hyödyttömiä, eivätkä johda mihinkään, mutta plokin lukijoille ( kyllä tämä Ylessä, Amnestyssä ja Väestöliitossa luetaan ) tiedoksi, että minua ei tutkinut Oikeusasiamies vaan Oikeuskansleri, joka totesi, etten ollut rikkonut lakia ja se oli nimenomaan tutkinnan kohde, ei mielipiteeni abortista, joka on Suomessa ollut tiedossa 40 vuotta.

Vasemmisto ja vihreät asettivat minulle Eduskunnassa henkilökohtaisen epäluottamuslause- esityksen, jonka voitin äänin 100-60. Suutani ei tukittu silloin, eikä nyt, vaikken enää ole aktiivisesti politiikassa mukana.

Elämää puolustan aina, viimeiseen hengenvetoon asti. Kohdusta hautaan. Amnesty International on menettänyt silmissäni kaiken uskottavuutensa lanseeraamalla kampanjan; abortti niin aikaisin kuin mahdollista ja niin myöhään kuin tarpeellista. Väestöliitolla minun silmissäni ei ole uskottavuutta ollut milloinkaan.

Minua ei saa huutamalla hiljaiseksi. En pelkää mitään, enkä ketään.

Demokratiassa ja oikeusvaltiossa kaltaisteni mielipiteitä joudutte sietämään, halusitte tai ette. Sama koskee minua teidän suhteenne.