Humpuukipuolue on hetteiköllä

Ville Niinistön tuska on kaunista katseltavaa.

Hän ei viihdy norsujen hautausmaalla vaan haluaisi johtaa edelleen vihreitä ja niin on, jos siltä näyttää.

Hmpuukipuolue vihreät on Suomen itseriittoisin, jopa Kokoomusta ylpeämpi sakki, joka tietää kaiken, myös sen, miten muiden tulee ajatella ja elää.

Puolue syntyi ydinvoiman vastustamisesta. Nyt se käytännössä kannattaa ydinvoimaa ” päästöttömänä ” energialähteenä.

EU taas häpäisee itsensä, ties kuinka monetta kertaa, luokitellussaan ydinvoiman ja maakaasun  kestäviksi energiamuodoiksi.

Maakaasun ylistys oli jopa Ville Niinistölle liikaa. Uraani ei.

Vihreitä ei ole ( kunnolla ) johdettu Ville Niinistön jälkeen. Sitä mieltä on myös Ville Niinistö ja tuska näkyy ja kuuluu.

Atte Harjanne ja Iiris Suomela ovat muodollisesti ruorissa, mutta ruori pyörii käsissä vailla suuntaa. Maria Ohisalolla on tärkeämpää tekemistä, mistä onnittelut. Lapset on lahja.

NATO- kannatus on yltynyt kilpalaulannaksi.  Pekka Haavisto ja Heidi Hautala ikäluokkineen näyttävät museokappaleilta, kun Alametsät ja Harjanteet vetävät linjaa Villen vanavedessä.

Eduskuntaryhmän puheenjohtajilla luulisi olevan eduskuntaryhmässä keskusteltu enemmistön kanta takanaan. MEP- ryhmä näyttää olevan itseohjautuva.

Puolue menetti ainutlaatuisen mahdollisuuden nousta Helsingin ykköseksi kuntavaaleissa. Aluevaaleissa tulee pataan kautta maan. Pahemmin, kuin luulevatkaan.

Saksan vihreät aiheuttavat energiakriisin Eurooppaan. Laitaoikeisto kiittää. Uudet keltaliivit ovat jo oraalla.

Vihreiden tolkuton omahyväisyys ja moralismi  ei tehoa köyhtyvässä ja eriarvoistuvassa Suomessa.

Vihreät ovat hylänneet kulmakivensä ja istuvat hallituksessa viemässä eteenpäin läpeensä ongelmallista Pyhäjoen pumppua.

Ei ole ihme, että turhautunut ja tuskastunut Ville Niinistö mesoaa sosiaalisessa mediassa. Oma erinomaisuus ei riitä, kun vene vuotaa.

Vihreydestä tulee rasite. En ole pitkään aikaan kuullut kenenkään olevan ” järkivihreä ”. Punavihreä on sen sijaan kommunisti.

Elonkehää ollaan puolustavinaan, mutta elämää ei. Vihreät kannattavat sekä aborttia että eutanasiaa. Ei jatkoon.