Eduskunnan tärkein kansanedustaja

Eduskunnan tämän hetken tärkein kansanedustaja on Päivi Räsänen.

Miksi?

Hän puolustaa johdonmukaisimmin suomalaista oikeusvaltiota, sanan- ja uskonnonvapautta sekä klassisen kristinuskon totuuksia.

Olin tänään kaksi tuntia keskustelemassa Päivi Räsäsen ja piispa Juhana Pohjolan kanssa sanan – ja uskonnonvapaudesta.

En kertakaikkiaan voi käsittää vihaa ja halveksuntaa sekä vuosikymmenen kestänyttä ajojahtia Päivi Räsästä kohtaan.

Valheiden vyöryllä ei ole ollut mitään äärtä, eikä määrää.

Helsingin Sanomat on vääristelyt ja jättänyt julkaisematta vastineet, jossa ilmiselvästi Päivi Räsästä koskevat väärät väitteet olisi oikaistu? Missä on ammattiylpeytenne? Pelkäätte kristittyä isoäitiä! Tänään annoitte palstatilaa parhaalla paikalla henkilöön menevälle herjaukselle. Ainoa lohtuni on, etten maksa moisesta moskasta.

Päivi Räsäsellä oli kanttia ja rohkeutta puolustaa minua Eduskunnassa ja julkisuudessa vuonna 2018 , jolloin minua valheellisin perustein yritettiin savustaa ulkoministerin tehtävästä.

Voitin taisteluni.  En katunut, enkä pyytänyt anteeksi. Abortti on viattoman syntymättömän lapsen tappamista. Äärimmäistä väkivaltaa, minusta murha.

Olin  oikeuskanslerin tutkinnassa. Minun ei todettu rikkoneen lakia. Eduskunnassa minua vastaan tehtiin henkilökohtainen epäluottamuslause- esitys , joka oli valheellinen. Valheet kaatuu.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ikuinen häpeä on tyhjän äänestäminen tässä äänestyksessä.

Matelu punaisten ja vihreiden edessä. Osallistuminen valheeseen.

Päivi Räsänen voittaa taistelunsa. Itse asiassa hän on jo voittanut.

Hän ei ole rikkonut mitään lakia. Hän on syytteessä syytä suotta kristillisen vakaumuksensa tähden . Tämä on häpeällistä. Tämä on oikeusvaltio- ongelma. Missään Euroopan Unionin jäsenmaassa ei opposition kansanedustaja ole käräjillä sen vuoksi, että hän puolustaa klassista kristinuskon käsitystä avioliitosta.

Suomalainen media ja järjestökenttä on täysin maho, mitä sanan- ja uskonnonvapauden puolustamiseen tulee. Pullasorsaa.

Luterilainen ( kansan) kirkko kaivaa omaa hautaansa hiljaisuudella.

Piispat ja papit sekä Helsingin Sanomat; Kuinka te kehtaatte? Ja kyllähän te kehtaatte. Olla hiljaa ja hiljentää.

Joulun lähestyessä voitte hetkisen miettiä; miltä tuntuisi olla kymmenen vuotta ajojahdin kohteena vakaumuksensa tähden? Te, joilla ei ole kestokykyä edes tulitikun vertaa. Te ette kestä keskustelua. Suljette korvanne ja palstanne. Mutta mato kalvaa.

Kirjoitan ja puhun tästä asiasta, koska en voi vaieta. En ole koskaan voinut sietää pienimpien kiusaamista, enkä ala sitä opettelemaan.