Elämäni biisi – täysosuma

 

Olen ollut vieraana monenlaisissa Tv- ohjelmissa. Asiassa ja viihteessä. Asiallisessa ja vähemmän asiallisessa.

Eilen olin mukana Elämäni biisissä. Onneksi olin. Olen kiitollinen kutsusta, sillä minulla oli sekä hauskaa että mukavaa.

Ohjelma kunnioittaa sekä vierasta että katsojaa ja antaa taiteilijoiden loistaa. Tuottaa hyvää mieltä. Mitä maksaa päivä mielenterveyttä? Sille ei ole mitään hintaa.

Irina esitti mieleen painavasti ja vastaansanomattomasti minun elämäni biisin, irlantilaisen traditionaalisen Whisky in the Jarin. Siihen liittyy minulla muistoja neljältä vuosikymmeneltä. Hyvin elettyä elämää. Se on nyt Irinan tallettamana punaisin kirjaimin ja pisamin minun sielussani.

Live- musiikki on kaunista. Oli hieno, suorastaan taivaallinen tunne kuunnella aitiopaikalla laulua joka esitettiin minulle. Se osui ja upposi, eikä unohdu koskaan. Esitys mylläsi mieleni maisemat, jonka jälkeen suojelusenkelini asettui paikalleen hymyillen minulle.