Suomelta menee kunnia – maine kasvaa

Kymmenen amerikkalaista huippuprofessoria vaatii USA: ta kohdistamaan pakotteita valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaista kohtaan, koska tämän heidän käsityksensä mukaan on syyllistynyt vakaviin ihmisoikeusrikkomuksiin asettaessaan Päivi Räsäsen ja Juhana Pohjolan rikossyytteeseen. Tämä on vakava asia.

Yksikään vanha puolue Suomessa, eikä yksikään niiden kansanedustaja ole puolustanut kansanedustaja Päivi Räsäsen sanan- ja uskonnonvapautta.  Hävetkää.

Yksikään merkittävä media ei pääkirjoituksessa olen puolustanut Räsäsen sanan- ja uskonnonvapautta. Hesarin pääkirjoitus asiasta oli häpeäksi vapaalle sanalle. Hävetkää.

Evankelisluterilainen kirkko ei ole puolustanut Räsäsen ja Pohjolan sanan- ja uskonnonvapautta. Hävetkää.

Yksikään ihmisoikeusjärjestö Suomessa ei ole puolustanut kansanedustajan sanan- ja uskonnonvapautta. Hävetkää.

Suomen kunnia on mennyt, mutta maine kasvaa.

Suomessa ei ymmärretä, kuinka isosta periaatteesta nyt on kysymys. Tämä herättää maailmanlaajuista huomiota. Suomi on sanan- ja uskonnonvapauden takapajula. Yksikään hallituksen ministeri ei ole puhua pukahtanut. Fariseukset! Tämäkö on sitä ihmisoikeuksiin perusturvaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Unilukkarikin nukkuu.

Tätä asiaa Suomen media ei pysty vaikenemaan , vaikka kaikkensa se on tähän asti tehnyt. USA: n media seuraa tätä tarkasti. Samoin kristillinen media ympäri maailman.