Simon Elolla hyvä tarina

Simon Elo kirjoitti Poliittiset mustelmansa.

Nuori mies muistelee ja muistaa hyvin.

Simon Elon tarina ei ole ohi.

Hän on Perussuomalaisten nuoresta kaartista samalla tavalla lahjakas kuin Vesa- Matti Saarakkala. Mies ymmärtää politiikkaa.

Olisin suonut, että nämä kyvykkäät nuoret miehet päättäisivät Suomen asioista sebastiantynkkysten ja olliimmosten sijasta. Lahjomaton voima versus poliittisesti lahjaton roina.

Elämä ei ole kohtuullista, eikä oikeudenmukaista.

Simon Elon kirja hyvä poliittinen dokumentti. Nuo samat vuodet ja tapahtumat läheltä eläneenä, tunnistan  ihmiset ja tapahtumat. Noin se meni ja näin kävi.

Lauri Nurmen lennokas fiktio Perussuomalaisen eduskuntaryhmän hajoamisesta on poliittista kerrontaa, totuuden asioiden kulusta voi lukea Elon kirjasta. Hän oli paikalla. Elo myös on ymmärtänyt, miksi Siniset eivät menestyneet paremmin.

Kirjan paras anti on rehellinen kuvaus Simon Elosta. Lapsuudesta, ujoudesta, armeijaratkaisusta, aviokriisistä ja oman tien etsimisestä ja löytämisestä. Kaiken hinnasta,  Oli mukava tutustua paremmin.

Poliittinen lahjakkuus ei saa valua hukkaan, eikä jäädä käyttämättä. Luulen noin 40 vuoden kokemuksella tietäväni asiasta jotakin.

Elon pitää jatkaa eloaan.

Puolueeseen ( Kok ) en ota tässä kantaa tai otan sittenkin; olisi se parempikin voinut olla, mutta jos asioita pitää hoitaa ja saada aikaiseksi Elon voi laittaa asialle.

Hän osaa ja jos ei tiedä, ottaa selvää.

Vasta kertaalleen lattiaan lyöty mies tietää, miten hienoa on seistä omilla jaloillaan ja olla ELOSSA.