Oppositiota ei voi valita

Vanhat puolueet ja valtamediat eivät opi mitään.

Ne haluavat päättää millainen oppositio on, mistä se saa puhua.

USA: ssa demokraatit haluaisivat Mitt Romney opposition, joka on hävinnyt presidentinvaalit ja äänestänyt toistuvasti omaa puoluetta vastaan. Vaarattoman ja valtaan pääsemättömän opposition.

Meillä Suomessa Vanhat puolueet ja media haluavat mieluusti Kokoomus- opposition, joka hyväksyy tukipaketit, LBQTQXÖ- agendat ja turpeen tappajat.

Media haluaa vaalikoneita, joissa se saa asettaa kysymykset ja sitten se tekee ” uutisia ” omista vaalikoneistaan:  ” Enemmistö vastaajista haluaa säilyttää lähikoulut” tai ” joukkoliikenne on kiva asia ”.

Vanhat puolueet ja media haluaa päättää, että kuntavaalien alla ei puhuta maahanmuutosta, Euroopan Unionista tai bensan hinnasta. Pääministeri Marinin hallitus on huono hallitus. Siitä pitää puhua joka päivä, myös kuntavaaleissa. Hallitus pitää kaataa.

Todellinen oppositio puhuu mistä haluaa ja niin sen pitääkin tehdä.

En pidä Perussuomalaisten nykyjohtoa kaksisena. Näyttää se kuitenkin olevan kirkkaasti parempi kuin monilla kilpailijoilla ainakin siinä suhteessa, että se ei pelaa toisten pelikirjan mukaan.

Jos sinulla ei ole omaa suunnitelmaa, olet osa toisten suunnitelmaa.

Tämä on opittu ja omaksuttu. Siitä olen tyytyväinen.

USA on mielenkiintoinen. Politiikka on muuttunut siellä pysyvästi.

Piensijoittajien isku Wall Streetille oli jonkin uuden alku. Minun veikkaukseni on, että ruohonjuuritaso tulee lähivuosina kurittamaan suurta rahaa niiden omilla aseilla.

Facebookit, twitterit ja muut portinvartijat tulee kokemaan saman kohtalon kuin Helsingin Sanomat yhden totuuden toitottajina.

Ne tulivat markkinoille, jotta kaikki saavat äänensä kuuluviin. Nyt ne valikoivat, kuka saa sanoa ja mitä saa sanoa. Heitä ei ole kukaan valinnut. Vastuuta ei ole missään. Vastuu tulee, kun fyrkka loppuu.

Wall Street on muka vapaata kauppaa. Siihen puututtiin heti, kun isot Hedge- rahastot alkoivat ottaa osumaa. Kylki on jo auki. Moraalinen rappio on paljastettu.

Kun suuri raha häviää, peli pannaan poikki. Kun pieni sijoittaja häviää, se on too bad. Raivo nousee.

Poliittinen dynamiitti syntyy siitä, kun todellinen republikaanioppositio ( ei siis mittromneyt ) yhdistää voimansa piensijoittajien kanssa ja päälle facebook/ twitter – kritiikki.

Venäjällä Putin valitsee  ” oppositioksi ” Zhirinovskin. Tämä sumutus ei toimi enää, kuten Navalnyistä voidaan nähdä.

Oppositiota ei voi valita.