Kansalaisaloite työkaluna

Hyvä aate, mutta pojat pilasivat. Sanottiin sosialismista aikanaan.

Tiedä hyvyydestä, mutta pilalle meni.

Kansalaisaloite luotiin kovalla tohinalla. Mitä on saatu aikaan?

Hedelmistään puu tunnetaan.

Homoliittoja ei olisi saatu yksimielisenä hallituksen esityksenä Eduskuntaan ainakaan ennen nykyhallitusta. Hallitus ei anna kuin yksimielisiä esityksiä, jos elää meinaa.

Tahdon2013- kampanja oli kansainväliseen tyyliin operoitu manööveri, jossa massiivinen myönteinen julkisuus oli varmistettu etukäteen. Spontaanius vaikutti aidolta, olematta sitä.

Homoliitot hyväksyttiin Eduskunnassa äänin 105-92.

Omatahto2020 on samanlainen kampanja abortin vapauttamiseksi. Hallituksen esitystä ei hevin olisi tullut, vaikka Keskustan puoluevaltuusto häpeällisesti päätti puoltaa aloitetta.

Kaukana ovat päivät, jolloin Maalaisliiton julisteessa olivat Lakikirja ja Raamattu sekä teksti; näihin nojaa Maalaisliitto.

Mukana on kansainvälisen mallin mukaisesti myös Amnesty International. Se on linjannut maailmanlaajuiseksi ohjelmakseen; abortti niin aikaisin kuin mahdollista, mutta niin myöhään kuin tarpeelllista.

Laaja myönteinen julkisuus on varmistettu etukäteen. Helsingin Sanomien yliö oli auki aloitteen kannattajille. Ei vastustajille. Laadukasta ja puolueetonta journalismia? Kattia kanssa. Helsingin Sanomat ei ole puolueeton, se on vallan ja kuoleman kulttuurin puolella. Aina ja joka kerta.

Ei tämä tähän jää. Tulemme näkemään SinunTahtosi2022 kansalaisaloitteen tms.  eutanasian laillistamiseksi. Ilmainen eutanasia kaikille halukkaille; Sinun tahtosi mukaisesti.

Murhasta tehdään oikeus niin kuin abortissa.

Niin myöhään kuin mahdollista, mutta aina kuin tarpeellista.

Kova on hinku ottaa henki pois, alussa ja lopussa.

Tämä ei ole enää se Suomi, jonka tunsin ja jossa vartuin.

Kuoleman kulttuuri on ottanut vallan ja se on arvotonta ja armotonta menoa. Aamusta iltaan.

Mitä minä ja sinä voimme tehdä?

Sanoa ja kirjoittaa totuus. Se tekee kipeää ja niin pitääkin.