Voi Kepu, minkä teit!

Arvostelin tässä plokissa Kokoomusta joku aika sitten aborttiöyhöttämisestä.

Koti, Uskonto ja Isänmaa – puolue ensimmäisenä tukemassa viattomien syntymättömien lasten entistä vaivattomampaa tappamista.

Tänään samalla asialla oli Suomen Keskusta, joka puoluevaltuustonsa kokouksessa päätti puolueena ottavansa kantaa Omatahto2020 kansalaisaloitteen puolesta.

Puolueen pyhyyden tajusta kertoo se, että päätös tehtiin ensimmäisenä Adventtina.

Voi Kepu, minkä teit!

Puolueen varapuheenjohtaja Markus Lohi osoitti paitsi talonpoikaisjärkeä myös poliittista silmää todetessaan, ” ettei tällaisen puoluevaltuuston kannan takia kukaan jättäisi Keskustaa äänestämättä. ”

Lohi tiesi, mistä puhui.

Minä olen yksi sellainen suomalainen, jonka mahdollisen äänen Kepu tällä kannanotolla menetti. Enkä ole ainoa.

Suomen politiikan kraatteri on Keskusta/ PerusS/ Krist kohdilla. Kannatuspotentiaali on 40 prosenttia. Sillä hallitaan Suomea!

Aborttikantani on selvä. Nyt ei kuitenkaan ole kysymys siitä. On kysymys polittisesta ymmärryksestä. Jos jotakin asiaa pidetään omantunnon kysymyksenä, niin siihen ei silloin puolue muodosta kantaa. Jos taas ei pidetä, voidaan muodostaa.

On läpifarisealaista ottaa puolueen kanta, jota vastaan sitten voi suuressa salissa ” omantuntonsa mukaisesti ” äänestää.

Perussuomalaisissa on varmasti sekä Omatahto2020- aloitteen kannattajia että vastustajia. Ihmettelisin suuresti jos puolue olisi niin tyhmä ja aatteeton, että se ryntäisi samaan poliittinen typeryyden lätäkköön mihin Kokoomus ja Keskusta ovat langenneet ja lähtisi mm. Naisasialiittounionin ja Amnesty Internationalin agendan aisankannattajaksi.

Voi Kepu, minkä teit!  Suomessa on ainakin 700.000 kepulaista. Kovin moni heistä ei enää äänestä Kepua. Kuka mistäkin syystä.