Kokoomus – surkea oppositiopuolue

Kokoomus on surkea oppositiopuolue.

Maata hallitsee punavihreä sekasotku ” ilmastohätätiloineen ”. Ja Kokoomus lähtee kuntatasolla peesaamaan näitä hörhötyksiä. Kuten Helsingissä Wille Rydmania lukuun ottamatta.

Velkaa otetaan suut ja silmät täyteen. Samaan aikaan hallitus puskee uutta rahaa tarpeettomiin uudistuksiin. Kokoomus makaa kuin lehmä nevassa. Ei haastoa, ei näkemystä.

Arvokonservatiivinen laita vuotaa aina kun Saara- Sofia Sirenit edustavat Kokoomusta julkisuudessa.

Kokoomus on vallan puolue. Missä valtaa on, siellä Kokoomus pärjää. Ainakin vielä, kuten Espoossa. Valtavat virheet on siellä Kokoomuksen käsialaa metroineen päivineen, mutta tuloksiakin on.

Pääkaupungin ykkösoppoturnisti pormestari Jan Vapaavuori ei uskalla lähteä kuntavaaleihin, ellei voitto näytä varmalta.

Eikä se näytä.

Hjallis Harkimo nakertaa nuorisokannatusta.

Autoton keskusta hörhöilyt muistetaan ja Persut muistuttavat.

Kokoomuksen pitäisi tässä asetelmassa olla ylivoimaisesti Suomen suurin puolue. Se voisikin olla jos se olisi konservatiivipuolue, mutta se on liberaalipuolue, joka aina ja joka kerta valitsee kostuneen villasukan linjan, jos arvoasioista on kyse ja laita vuotaa.

Vuotaisi vielä enemmän jos Kristillisdemokraatit saisivat uutta tuulta purjeisiinsa. Perusta siellä on hyvä, ravistava ote uupuu. Siellä ja ympäristössä se kraatteri on. Jos tätä ei ymmärretä punavihreiden juhlat jatkuvat.

Liberaalikokoomus on surkea oppostiopuolue.