Feministien hyytävä hiljaisuus

Feministi ei aja naisten asiaa. Täytyy olla tietynlainen nainen.

Amy Coney Barrett on valittu USA: n korkeimman oikeuden tuomariksi. Loistava valinta.

Pätevä laintuntija, professori, ammattilainen. Hyvät arvosanat ja työura. Yhdellä sanalla sanoen pätevä. Siis pätevä.

Barrett on pätevä, mutta feministeille hän ei ole sopiva.

Barrett on katolilainen arvokonservatiivi, joka katsoo, että ihmiselämä on pyhä kohdusta luonnolliseen kuolemaan saakka.

Se nollaa feministien silmissä kaikki ansiot. Kaikki.

Olennaista on olla oikeanlainen nainen.

Katsoin muutamaa kuulemista. Barrett ei provosoitunut vaikka provosoitiin. On aivan oikein, että merkittävään asemaan ehdolla olevaa ihmistä tentataan kunnolla, mutta kunnioituksella.

Henkilökohtaisesta elämästä rapaa ei löytynyt, eikä se johdu siitä, että ei olisi etsitty. Barrettilla on seitsemän lasta, joista kaksi on adoptoitu Haitista.

Liityin SMP: n jäseneksi v 1979, samana vuonna Margareth Thatcheristä tuli Iso- Britannian pääministeri. En muista feministien juhlineen tätä historiallista rajapyykkiä. Vääränlainen nainen.

Naisasialiittounioni on yksi ” Omatahto2020 ” – kansalaisaloitteen aleekirjoittajista. Samainen järjestö vaati minun erottamistamini ulkoministerin tehtävistä, kun julkesin puolustaa elämää.

Se ei ollut sukupuolesta kiinni. Se, että olen mies ei ratkaise. Se, että pidän ihmiselämää pyhänä, ratkaisee.

Amy Coney Barrett on katolilainen. Se ei merkitse sitä, että hän on epäpätevä, mutta se merkitsee sitä, että USA: ssa voi katolilainen pätevä nainen tulla valituksi merkittäviin tehtväviin.

Se on hyvä uutinen. Kaikille naisille ja miehille. Ihonväriin ja uskontoon katsomatta.