Amnesty ei armahda

Ollessani ulkoministerinä kuuntelin ja tapasin silloista ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalia. Heillä oli paljon tietoa ihmisoikeuksista eri puolilla maailmaa.

Asekaupasta keskustelimme niin ikään paljon. Emme olleet aina samaa mieltä, mutta jonkinlainen arvostus minulla heihin oli.

Ei ole enää.

Minulle on käsittämätöntä, että ihmisoikeusjärjestöksi itseään tituleeraava järjestö ei piittaa pätkääkään syntymättömien lasten oikeuksista.

Amnestyn uuden strategian mukaan abortin pitää olla täysin vapaa niin aikaisesta kuin mahdollista ja niin myöhään kuin tarpeellista.

Seuraavassa on Amnestylle oppia.  Amnesty ei armahda. Amnestyn mielestä ihmisoikeudet alkavat syntymästä. Olen eri mieltä. Elämä alkaa hedelmöitymisestä. Se ei ole mielipide vaan biologinen fakta.

Raskauden aikainen juominen voi olla vaarallista syntymättömälle lapsellesi lukee Etelä- Afrikkalaisen viinipullon etiketissä.

Siis syntymättömälle LAPSELLE. Hän kaipaa suojaa ja turvaa.

Siinä maassa tiedetään tuhoisan rasismin kirot. Syntymättömän lapsen sukupuoli voidaan suurella todennäköisyydellä selvittää. Sukupuolen perusteella tehtävät abortit ovat rasismiin vertautuvia ja polkevat tyttöjen oikeuksia.