Yksi kuva

Kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Amnesty International kutsuu itseään ihmisoikeusjärjestöksi.

Syyskuun 28.  päivänä Amnesty julkisti päivitetyn abortti- politiikkansa; ” maailmanlaajuinen ( universal ) pääsy turvalliseen aborttiin mahdollisimman aikaisin ja niin myöhään kuin on tarpeen. ”

Amnestyn mielestä ihmisoikeudet alkavat syntymästä, vaikka biologinen ja tieteellinen fakta on, että elämä alkaa hedelmöittymisestä.

Ihmettelinkin pari viikkoa sitten, kun ” Omatahto2020 ” kansalaisaloitekampanja aloitettiin, että miksi ihmisoikeujärjestöksi itseään kutsuva Amnesty oli yhtenä allekirjoittajana. Se selvisi. Järjestö pyrkii ja tähtää abortin täyteen dekriminalisaatioon koko maailmassa. Rahaa on käytettävissä.

Raskaana olevan naisen teloittaminen on kansainvälisen oikeuden vastaista. Voisiko Amnesty tai joku muu kertoa miksi, jos kerran ihmisoikeudet alkavat syntymästä?

En hyväksy kuolemantuomiota sen paremmin syntyneille kuin syntymättömille. Puolustan ihmisoikeuksia hedelmöityksestä luonnolliseen kuolemaan saakka.

Tietävätkö muut aloitteen puuhamiehet olevansa  vähintään hengessä mukana  Amnestyn maailmanlaajuisessa kampanjassa?

Helsingin Sanomat avasi palstansa samalle propagandalle. Abortti ei ole ihmisoikeus, oikeus elämään on. Tämä siis YK: n ihmisoikeuksien julistuksen artikla kolmen mukaan.