EU: n pyramidihuijaus

Kirjoitin The Financial Timesiin totuuden tukipaketeista.

Suomessa ei oikein maksa vaivaa, sillä politiikan toimitukset ja taloustoimitukset kirjoittavat tukipaketeista ideologisesti – näkemättä ja ymmärtämättä, mistä on kysymys.

Tuomas Malinen ja Matti Viren ovat kärryillä, mutta eivät hekään pääse esiin kuin Uudessa Suomessa.

Euromaat ovat olleet edellisten laulujen lunnaiden maksajat. Euroopan keskuspankin setelikone alkaa jo tilttaamaan, siksi tarvittiin jo Ruotsi ja Tanska ” talkoisiin ”.

Luotiin kokonaan uusi rakenne, jota kukaan ei ollut pyytänyt saati kaivannut ennen Macronin ja Merkelin tapaamista. Se tehtiin EU: n yhteyteen.

Taustalla on se, että Iso- Britannia lähti Euroopan Unionista. On täysin selvää, että he eivät tällaista pakettia olisi hyväksyneet.

Kun kissa on poissa, Gallian kukko on tunkiolla.

Kaiken avain on periaate; seuraa rahaa Follow the money. Minne rahat menevät, ne kiertyvät mutkan kautta ranskalaisille ja saksalaisille pankeille. Sinä maksat!

Ranska saa lisää federalismia ja yhteisvastuuta, Saksa tavaroilleen markkinat. Saksa on lähes kaikkien EU- maiden suurin kauppakumppani.

Yhteisellä velalla ja vastuulla pidetään huoli siitä, ettei kukaan tulevaisuudessa voi erota EUroopan Unionista. Se tulee liian kalliiksi. Velkaorja ei lähde mihinkään.

EU- jäsenyydet loppuvat vasta sitten kun euro ja EU romahtavat.

Tosin orjasieluinen ihminen voi viihtyä orjana.

Itsenäisyys ja vapaus vaatii vaivaa.

Minua liitetään joka viikko jos jonkinlaisiin hankkeisiin.

En myönnä, enkä kiellä.

Olen vapaa mies menemään ja tulemaan.

Enkä tilivelvollinen kuin  Yläpihan isännälle.