Harlekiini- hallitus ja Matti kukkarossa

Euroopan koronarahasto on Troijan puuhevonen.

Sen tavoite on laajentaa EU: n valtaa verotukseen ja kerryttää jäsenmaksujen korotuksella EU: n omia varoja.

Suomalainen taloustoimitus etenkin Sanomissa ja YLE: llä on täysin kritiikitöntä tai ymmärtämätöntä.

Talousoppineet Matti Viren ja Tuomas Malinen ovat piristävät poikkeukset. Muut ovat hiljaa, toivottavasti edes häpeissään.

Meillä on Harlekiini- hallitus ja Matti kukkarossa. Mieleen tulee mielleyhtymä entisaikojen humppapumpusta.

Hallituspuolueet ovat EU- uskoisia. Kaikki käy. Kuten näemme.

Kokoomus ei näytä ymmärtävän talouden päälle yhtään mitään, kun EU mainitaan edes sivulauseessa. Säälittävää. Kykypuolue kykenemättömyytensä tasolla.

Persujen pitäisi olla 25 prosentin puolue tällaisessa tilanteessa. Se osataan sanoa, että vastaan ollaan. Kun osattaisiin vielä sanoa, että miksi alkaisi koppa ropista.

Ei nykypersut kirjoita The Wall Street Journaliin, Financial Timesiin tai osta Hesarista etusivua kertoakseen, mistä on kyse. Ei osata. Voisi opiskella tai ottaa selvää.

Olen seitsemän vuoden ajan sanonut, että jos Perussuomalaisten julkaisemassa etusivun ilmoituksessa  Hesarissa on virhe, olen sen valmis oikaisemaan.

Nyt pitää ostaa etusivu ja kertoa Suomen kansalle, miksi elvytyspaketti on huiputusta. Sitä pääsee selittämään sen jälkeen pääuutisiin ja kaikkiin ajankohtaisongelmiin, eikä tarvitse höppänoiden raudankalistajien ja hankatappien kanssa saikata.